|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Filtr powietrza |
Autor |
Wiadomość |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1446 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 09-04-2006, 21:18 Filtr powietrza
|
|
|
Mam takie pytanko:
Co sądzicie o sportowych wkładach filtrujących?? Jak się stożek zamontuje- oczywiście odpowiedni dobrany to efekt jest i dzwięk się porządnie zmienia. A jak to jest z tym dzwiękiem w przypadku wkładu sportowego??
Montował już ktoś z tu obecnych??
Dzięki!!! |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 10-04-2006, 11:07
|
|
|
Witam
Ja miałem w VW Polo 1.4 16V 75KM i powiem szczerze. Dziwek moze delikatnie inny (ale nie wiem czy wiecej nie bylo w tym autosugestii niz faktycznego efektu), w przypadku elastycznosci... hmy chyba tak samo jak w przypadku dźwięku, więcej autosugestii niż faktyznego efektu. jednym słowem po 20 tyś km wyjąłem i sprzedałem na allegro i założyłem papierowy filtr, bo w tamtym mnie denerwowało, że trzeba było go tyle czyścic. jeszcze, żeby dawał jakis namacalny efekt, ale człowiek 1h go czyścił a efektu chyba żadnego, a papierowy to myk i założony. No i oszczedność też żadna, bo nie dość, że filtr drogi, to trzeba kupywać te specjalne płyny do czyszczenia.
Reasumując , moim zdaniem szkoda kasy, w każdym razie ja do drugiego auta już nie kupiłem.
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
CENTURION_ALARM [Usunięty]
|