Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Filtr powietrza
Autor Wiadomość
Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-04-2006, 21:18   Filtr powietrza

Mam takie pytanko:

Co sądzicie o sportowych wkładach filtrujących?? Jak się stożek zamontuje- oczywiście odpowiedni dobrany to efekt jest i dzwięk się porządnie zmienia. A jak to jest z tym dzwiękiem w przypadku wkładu sportowego??

Montował już ktoś z tu obecnych??
Dzięki!!!

Czas może na Space Stara dla żony?

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-04-2006, 11:07   

Witam

Ja miałem w VW Polo 1.4 16V 75KM i powiem szczerze. Dziwek moze delikatnie inny (ale nie wiem czy wiecej nie bylo w tym autosugestii niz faktycznego efektu), w przypadku elastycznosci... hmy chyba tak samo jak w przypadku dźwięku, więcej autosugestii niż faktyznego efektu. jednym słowem po 20 tyś km wyjąłem i sprzedałem na allegro i założyłem papierowy filtr, bo w tamtym mnie denerwowało, że trzeba było go tyle czyścic. jeszcze, żeby dawał jakis namacalny efekt, ale człowiek 1h go czyścił a efektu chyba żadnego, a papierowy to myk i założony. No i oszczedność też żadna, bo nie dość, że filtr drogi, to trzeba kupywać te specjalne płyny do czyszczenia.

Reasumując , moim zdaniem szkoda kasy, w każdym razie ja do drugiego auta już nie kupiłem.

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

CENTURION_ALARM
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2006, 00:30   

I uwaga na Przepływkę, za delikatna!

Odpowiedz do tematu