|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam serdecznie :-) |
Autor |
Wiadomość |
warczys [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2008, 13:27 Witam serdecznie :-)
|
|
|
Tydzień temu kupiłem sobie Pajero z 92 roku 7 osobowy wagon. Muszę przyznać że pierwsze wrażenia z jazdy były bardzo dobre mimo słabego przyspieszenia (przesiadłem się z rakietowego rovera 620). Dwa dni temu miałem spotkanie z jakąś małą kiją i jej kompletnie pijanym kierowcą. Efektem tego spotkania był taki, że oberwał mi przednie koło (dzięki czemu pojarkę można było zepchnąć z drogi) natomiast kia była praktycznie roztrzaskana (pomijam fakt wystrzelonych poduszek powietrznych). Ja i moja 2letnia córka byliśmy raczej zdziwieni faktem że jechać dalej nie można Pijanego kierowcę drugiego auta zabrała policja na komisariat.
Wniosek jest taki: Gdy tylko ubezpieczalnia wypłaci mi odszkodowanie (bo tutaj w anglii raczej tego naprawiać nie będą) kupuję takie samo pajero!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę szerokiej drogi |
|
|
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 19-04-2008, 12:16 właśnie...
|
|
|
Jak czytam takie posty, to mi się buzia uśmiecha i cieszę się, że mam Misie Pozdrawiam |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
|
|