|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Chooper 09-04-2008, 21:52 |
[Cari 1.8 GDI] Wersje czy się różnią |
Autor |
Wiadomość |
ziutoon [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2008, 14:50 [Cari 1.8 GDI] Wersje czy się różnią
|
|
|
Witam,
Ostatnio poszukując nowego samochodu po sieci stwierdziłem że Galant jest za duży i przymierzam sie do Carismy najlepiej z silnikiem 1.8 GDI.
Ale szukam kogoś kto mógłby zrobić jakąś listę lub wskazać miejsce gdzie mogę to znaleść.
Wersji Carismy własnie 1.8 GDI.
Z tego co widziałem są oznaczenia GL, GLS,GLX , EXE, ale również AVANCE, SPORT, Elegance, Comfort itp.
Czym to się różni?
Może ktoś byłby w stanie opisać co dana wersja powinna zawierać - będzię to bardzo pomocne przy ewentualnym zakupie dla mnie i innych idących tą drogą
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
|
|
|
 |
mariolcia [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2008, 17:24
|
|
|
,MAM CARISMEHB ROK PRODUKCJI 1997 KTO MA TAKA NIECH SIE ODEZWIE MAM PROBLEM Z GAZEM HOLENDERSKIM SEKWENCYJNYM KIEDY CHCE JECHAC NA GAZIE TO SILNIK SIE DUSI I GASNIE |
|
|
|
 |
|
|