|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Firma FOHO |
Autor |
Wiadomość |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 12-04-2006, 12:23 Firma FOHO
|
|
|
Czy ktoś słyszał o firmie FOHO?
Mam spojler tej firmy do C52 wykonany w Austrii z logo Mitsubishi. Widziałem też reklamę tej firmy w branżowej holenderskej (chyba) gazetce Mitsubishi Motors z 1988 roku. Na internecie jest też wiele szczególnie na forach o tym, że są też spojlery FOHO do innych marek: Volvo, Mazda, Ford itp.
Czy ktoś wie coś na ten temat?
[ Dodano: 12-04-2006, 15:00 ]
pogrzebałem w necie i może być też FOHA - tak podają niektórzy na zagranicznych forach lub Ebay
[ Dodano: 13-04-2006, 21:51 ]
sprawdziłem jeszcze raz w tej holenderskiej(?) gazetce i jest to na bank firma "foha" z tym że te "a" na końcu wygląda jak "o" prawie...
czy ktoś coś wie? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2006, 20:06
|
|
|
Pewnie produkowali akcesoria dodatkowe na zlecenie niemieckich dealerow. W katalogu oryginalnych czesci nie ma Twojego spoilera (mojego tez nie, ale jest taki sam jak np u Huberta). Nie widze innej mozliwosci. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-04-2006, 22:34
|
|
|
zapodam zdjęcie z tej gazetki po swiętach jak zrobię skan, lotka jest full profi z logo mitsubishi |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2006, 23:03
|
|
|
Kiedyś grzebałem we własnym zakresie w tym samym temacie kiedy chciałem kupić lotkę do swojego CA0. W jednym ze sklepów dorwałem spojlerek Made in Switzerland którego również nie ma w katalogach (spojler jak najbardziej oryginalny z logo Mitsu).
I rónież doszedłem do podobnych wniosków co bartek - część produkowana była na zlecenie Mistu lub dealera. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 18-04-2006, 07:48
|