|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] problem z napędem... :( |
Autor |
Wiadomość |
ezer [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2008, 16:54 [Pajero] problem z napędem... :(
|
|
|
Witam!
Jestem od niedawna posiadaczem "miśka". Mam problem z tylnim napęde w Pajero 2002r 3.2 did 3drzwiowy... miedzy prędkościomierzem i obrotomierzem jest ten rysunek z czteroma kołami i tam prz włączonym 2h powinno się świecić na zielono dwa tylne koła a umnie świeci tylko jedno tylne koło i czasami zapala się na pomarańczowa kropka na środku tylnej osi. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi??? Mam nadzieje że to nic poważnego.
z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-04-2008, 18:03
|
|
|
poszperaj trochę na forum, wykorzystaj opcję "szukaj" bo było już na ten temat. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2008, 19:10
|
|
|
Witam.Jeśli świeci tylko jedna zielona najprawdopodobniej druga jest spalona - to przy 2H . A ta pomarańczowa to zależy czy miga czy świeci i w jakich okolicznościach . U mnie migała pomarańczowa - okazało się ,że był zaśniedziały kabelek ! Opisywałem to na forum.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
ezer [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2008, 20:57
|
|
|
ta pomarańczowa kropka to czasami się zapali chwile poświeci i gaśnie... dzieję sie to przy jeżdzie na normalnej drodze na asfalcie... od czego ona w ogole jest? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-04-2008, 22:59
|
|
|
Kontrolka załączonej blokady tylnego mostu. Jak miga to oznacza załączanie lub odłączanie blokady. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|