|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 00:53 |
No chyba wreszcie kupię GALA |
Autor |
Wiadomość |
jur [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 18:43 No chyba wreszcie kupię GALA
|
|
|
Bardzo podoba mi sie ten Gal: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5076548 Byłem go dzisiaj oglądać. Mam kilka pytań Jest tam gaz ZENITH, a więc Polski STAG 300, to wydaje mi się nie nie musi wcale złe rozwiązanie. Gdy przyjechałem i po oglądnięciu włączyłem silnik, chodził dłuższą chwile dosyć nierówno, obroty od 900 - 1200. Po przejechaniu się było lepiej. Proszę o opinię czy to może być wina tego że stał i był zimny. Jest to model z marca 1999, wydaje mi sie, że ten rocznik powinien już być po lifcie? ? ? Prosze też o Wasze opinie w ogóle - jak Wam sie podoba, na co powinienem jeszcze zwrócić uwagę.
Z góry wielkie dzięki.
pozdrawiam
JUR |
|
|
|
 |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 20:52
|
|
|
nie jest to '99 rok produkcji. '97 lub '98.
Obroty nie moga w zadnym wypadku plywac czy to zimny czy cieply silnik, tzn moga ale to juz poza norma czyli cos nie halo. nie da sie powiedziec ot tak od reki co, moze byc silnik krokowy moze tez byc kompresja erg i inne.
cena jest za wysoka.
a to:
Cytat: | Jest to najbogatsza limitowana wersja GALANTA najbardziej kultowego modelu mitsubishi(klasyk firmy) | to bajka dla latowiernych.
niestety nie moge powiedziec czy po czy przed liftem, nie widac nawet tarczy hamulcowej, nic co by pomoglo powiedziec.
Czy mnie pamiec nie myli czy nie interesowales sie jakis czas temu moim sedanem zielonym nowszym i w lepszym stanie? dlaczego teraz nie wezmiesz '99 albo '00 za takie pieniadze? |
|
|
|
 |
yrdn
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 216 Skąd: kujawsko-pomorskie
|
Wysłany: 04-05-2008, 00:39
|
|
|
Moze byc po dachowaniu i stad ten panoramiczny dach
Swoja droga moze mi tez pomozecie.
Szukam gala po 1999r koniecznie sport edition.
Kolor i cala reszta bez znaczenia (tylko nad tiptroniciem bym sie zastanawial)
wazne dla mnie jest tylko to by byla to kompletna wersja SE z zegarami
HC (high contrast)
Chyba, ze PLPynton skoluje EC5A...
pozdr. |
|
 |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 09:27
|
|
|
TEGO ogladalem jakas chwilke temu. byl OK nie dyskutowalem o cenie. |
|
|
|
 |
jur [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 11:14 cd Galant
|
|
|
Jak sprawdzić z nr VIN rok produkcji? I drugie pytanie, jeśli to silniczek krokowy jest spieprzony to jaki jest koszt i jego dostępność na rynku? |
|
|
|
 |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 11:33
|
|
|
V 1997
W 1998
X 1999
Y 2000
1 2001
2 2002
jesli to sam silnik krokowy lub czujnik polozenia lub oba to trzeba sprawne uzywki zalatwic najtaniej i najlepiej. zamiennikow niet, na allegro drogo i nie zawsze sprawne. jak bedziesz potrzebowal to daj znac bo mam pare kompletow przepustnic. |
|
|
|
 |
|
|