|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CB0] Części tuningowe do mojego Lancerka |
Autor |
Wiadomość |
Jordy_Jay [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2008, 03:14 [CB0] Części tuningowe do mojego Lancerka
|
|
|
Witam
To mój pierwszy post na tym forum. Nigdzie nie mogę znaleźć profesjonalnych części tunigowych do mojego Lancerka. Zarówno do engine`u jak i do look`a... Pomóżcie. Najbardziej zalezy mi na Lexusie z tyłu, z przodu chciałbym gładkie klosze + bixenon itd. POMÓŻCIE
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Milosz_GLXi [Usunięty]
|
Wysłany: 06-05-2008, 21:20
|
|
|
Kupiles nie to auto. Do CB0 nie ma w PL calej tej galanterii. Na szczescie. |
|
|
|
 |
PiotrekSL4
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 347 Skąd: Tomaszów Maz.
|
Wysłany: 06-05-2008, 21:40
|
|
|
Yordy_Jay Zgadzam się z Miłoszem. Na Polskim rynku wtórnym, ciężko jest dostać oryginalne pierdoły typu zaślepki na halogeny, a co mowa dopiero o Lexusach z tyłu. To autko jest niepowtarzalne i świetnie wygląda tak jak go zaprojektowali. Oczywiści można go troche doposarzyć, ale to już w ramach własnej inwencji. Zajrzyj na niemiecki Ebay tam czasami zdarzają sie rożne niespotykane części. Ale ceny kosmiczne.
A swoją drogą to widziałem Twojego Lancerka niedawno na allegro. Nawet zdjęcie w podpisie masz to z aukcji. świeżo kupiony??? |
_________________ Wspomnienie...
 |
|
|
|
 |
|
|