Przesunięty przez: mkm 16-08-2009, 13:46 |
Zakup części blacharskich. |
Autor |
Wiadomość |
Big_AL [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2008, 00:51 Zakup części blacharskich.
|
|
|
Mam pytanko związane z czesciami blacharskimi. Mam Lancera z 92r. 1500cmm czy lewy błotnik, maska, chłodnica i belka pod silnik będzie pasowały mi do niego z Colta rocznik 90??jestem zmuszony do kupna kilku częsci z powodu małej stłuczki i mam nagranego całego Colcika którego chciałby rozebrac ale niewiem czy elementy blacharskie beda pasowaly mi do lancera. prosze o pomoc. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-05-2008, 01:01
|
|
|
Przody są takie same |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Big_AL [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2008, 01:05
|
|
|
ale jestes pewien ze napewno wszystko bedzie ok??bo jesli nie no to tylko kase wywale |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-05-2008, 01:19
|
|
|
Colt C5x i Lancer C6x to bliźniacza konstrukcja. Przody są takie same. Różnią się tyłem. A ten Colt też 1,5? Bo nie pamietam jak z belką pod silnik. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Big_AL [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2008, 09:44
|
|
|
tak tez 1,5 |
|
|
|
 |
Xiff
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 1995 Kombi
|
Wysłany: 04-07-2008, 00:19
|
|
|
ja robilem niedawno blotnik, maske, atrape i pare innych elemento.. srednio placilem 100-150 zl za nowa nieorginalna czesc do lancerka... blacharz byl w szoku, bo kupil taniej niz do poloneza..
Niedawno znow ktos mi wjechal i mialem dwoch niezaleznych rzeczoznawcow u siebie, zaden sie nie polapal ze auto bylo tluczone, mierzyli grubosci lakieru i takie tam... Teraz jak bede bral to tez zamienniki u tego blacharza bo stwierdzilem ze nie oplaca sie kombinowac z rozbiorka starego... przy (nie daj boze) nastepnej stluczce beda mi jakies amortyzacje odliczac... |
_________________ Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma,
Dopóki się nie wydarzy.
K. P. |
|
|
|
 |
|