|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:16 |
prośba o ocene 2 Gali |
Autor |
Wiadomość |
corker [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2008, 11:44 prośba o ocene 2 Gali
|
|
|
witam serdecznie
porosze o ocene 2 ofert .
srebrny
czy
bordowy
Za 3.5 tygodnia startuje z kupnem Galery 2.0 Benz.
Maksymalny krytyczny koszt auta to 15000 pln , minimalny rocznik 1998 ,no chyba ze znajdę 2.0 na skórze z '97 sedan , klimatronik oczywiście. Mażę o alufelgach bo w życiu nie miałem . Choć kołpaki Mitsubishi też niezłe. Miałem w Lancerze 1.3 GLi ale juz nie mam .
Interesuje mnie tylko i wyłącznie Sedan no chyba że Kombi 2.4 GDI na skórze panorama w dachu i kosmiczna instalacja gazowa- ale to jest również nie możliwe.
W auto będę pakował gaz ale na to będą pieniądze z lancera ,myślę że 2.5 tyś dostane za '93 w budzie CB1A mimo że troszku poobijana tu i tam .
BLACHARKA musi być możliwie idealna , SILNIK w logicznym stanie , ZAWIESZENIE takim aby ze 3-4 tysie można było zrobić , we własnym zakresie mogę dużo zrobić . Robiłem sporo rzeczy w Lancerze, (dostep do podnośnika i narzędzi serwisowych w serwisie ASO innej marki =posiadam) .
Prosze o ocenę wyżej wymienionych ofert.
Wielkie dzieki z góry.
CoRkEr Szczecin
[ Dodano: 15-06-2008, 18:59 ]
przepraszam ale dzisiaj wycieli mi srebrnego wiec prośba o rozpatrzenie drugiego bordo.
BORDO2 |
|
|
|
 |
pompec
Mitsumaniak misiu-maniak

Auto: EA5W Avance'02 tiptronic
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 698 Skąd: Warszawa [WF]
|
Wysłany: 16-06-2008, 00:39
|
|
|
zmieniony grill i gałka zmiany biegów... brak napisu Mitsubishi i diamentów na klapie... tyle zauważyłem... |
_________________ Najlepsze miejsce na namiot jest zawsze trochę dalej...
 |
|
|
|
 |
|
|