Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Proszę o pomoc...!!!!!
Autor Wiadomość
Janusz 58 
Mitsumaniak
SIGMA & 3000GT

Auto: mitsubishi sigma 96, 3000GT 92
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 16-06-2008, 23:47   Proszę o pomoc...!!!!!

Proszę o pomoc wszystkich Mitsumaniaków...! Wymieniłem uszkodzona skrzynię w Sigmie 3.0 24v205KM,1996r.(założona skrzynia z 1992 r. jest dobra bo na poprzedniej sigmie sprawowała się super),a po zamontowaniu nie chce nawet zakręcić.Nadmieniam ,że samochód nie miał żadnej "bomby" jest dobrze utrzymany i do tej pory nie było z nim żadnych problemów,myślę.....,że nie jest to koniec mojej sigmusi, przeciez samochód tej klasy i z przebiegiem 160 tys.km nie jest już chyba spisany na straty,powinien jeszcze długo mi służyć ...?co Wy na to...? Mam też drugą prośbę.....pytanie może ktoś ma do udostępnienia lub do sprzedania,albo wie gdzie można znaleźć instrukcję obsługi tego autka.Następny temat jeśli nie działa ECS to da się go naprawić,czy trzeba wymieć na nowy czy używany,w jakiej cenie spotkaliście i gdzie..?, a może jest inny powód,że nie działa,proszę o pomoc.Z góry dziękuje.Janusz

Odpowiedz do tematu