|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:15 |
Galant w Lubuskiem - Prośba o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Bajer [Usunięty]
|
Wysłany: 26-06-2008, 13:07 Galant w Lubuskiem - Prośba o pomoc
|
|
|
Witam,
Czy jest ktoś kto mógł by mi pomóc i podjechał by obejrzeć jednego Galanta który stoi w Żarach? Auto jak dla mnie nie jest tanie. A Żary są niestety 500km od Warszawy i nie chce ryzykować całodziennej kosztownej wyprawy żeby na pierwszy rzut oka stwierdzić że nie chcę tego auta...
Dla tego był bym wdzięczny gdyby ktoś pojechał obejrzeć to auto i dał mi znać czy jest sens po nie jechać. Gdyby znalazła się taka dobra duszyczka to proszę o wiadomość na privie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich:)
[ Dodano: 27-06-2008, 10:04 ]
Chyba sobie podaruje jednak ten samochód. Jest drogi i trzeba zrobić w nim blache. Na dodatek wydaje mi się że był bity z przodu. Z resztą jak ktoś będzie miał ochotę to niech sam zobaczy. Oto link do fotek:
http://malycarlito.fotosik.pl/ |
|
|
|
 |
MKarpiu
Mitsumaniak

Auto: Galant E33 '89 & EA5A '02
Kraj/Country: Polska
|
|
|