|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zagazowywanie Protoniątka... |
Autor |
Wiadomość |
bastek69
Forumowicz
Auto: Proton
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-07-2008, 23:20 zagazowywanie Protoniątka...
|
|
|
Witam,
wiem że generalnie sprawa zagazowania auta jest głupia bo na gaz to powinny być zapalniczki a nie auta ;p.... ale mam pytanie.
a mianowicie: co sądzicie na temat założenia sekwencyjnego gazu w Protonie 315 12V ?
kusi mnie coraz bardziej żeby to zrobić gdyż robie nim średnio 100 km po mieście każdego dnia a przy dzisiejszych cenach paliwa (mimo tego że autko pali niewiele) opcja jeżdżenia za połowe dotychczasowych kosztów jest interesująca.
lecz najpierw chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat. Może ktoś ma już gaz lub wie jak te silniki z gazem sobie radzą?... lub może ktoś z okolic Krakowa lub kielc orientuje sie gdzie taką sekwencje w przyzwoitej cenie można zamontować ?
z góry dziękuje za pomoc .... i pozdrawiam |
|
|
|
 |
RAM
Nowy Forumowicz gdi

Auto: SS 1,8GDI 99' / proton 415
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-07-2008, 10:25
|
|
|
ja mam najprostszą instalacje bez sekwencji parownik lovato chyba tak to się pisze
autko ma już 180 tyś z czego przejechałem 30 tyś średnie spalanie trasa mieszana 7-8 l lpg silniczek jakoś to znosi bez wiekszego problemu
ale jak chcesz trzymć auto dłużej to zainwestuj w sekwencje |
|
|
|
 |
|
|