|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Warszatu poszukuje :) |
Autor |
Wiadomość |
KaMMeL [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2008, 21:31 Warszatu poszukuje :)
|
|
|
Poszukuje w okolicach Aleksandrowa (Konstantynow, Zgierz, Łodz - Polesie,Bałuty) niedrogiego zakladu. Mam do zrobienia:
* wymiane pasa przy klimatyzacji
* w konsoli kierownicy, wymiane jakiej tarczy, bo wspomaganie nie zawsze dziala ;/
* wymiana oleju w silniku
* i pewnie cos jeszcze sie znajdzie ;P a Japaneze bedzie mogl zarobic ;P
A w najbliższej przyszłosci bede musial regenerowac skrzynie biegow, bo przekroczeniu 285000 pada mi powoli synchronizator 3 biegu ;/
Dodatkowo poszukuje tez namiarów na lakiernika mogacego przemalowac moja sniezobiala Cari na czarna perelke (moze wiecie z jakimi kosztami musze sie liczyc)
Z gory dziekuje |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-07-2008, 21:49
|
|
|
co do malowania to lekko 4000 najmniej przy dobrym efekcie. Co do warsztatu, to autoryzację na mitsu ma Szkudlarek w Aleksandrowie (ma też lakiernię), a co do części, to mysle, że się dogadasz, że załatwisz we własnym zakresie |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-07-2008, 22:05
|
|
|
Odnośnie skrzyni to dobry gość od tych rzeczy jest w Konstantynowie zresztą pozostałą mechanikę też u niego robię i jestem zadowolony jedna wada to trzeba się wcześniej umawiać bo mają pełno roboty. |
|
|
|
 |
|
|