Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
14-05-2014, 16:10
[Cari 1.6] Cari dla mnie do 11K (Gdańsk)
Autor Wiadomość
ig_or 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 '01
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-08-2008, 22:48   [Cari 1.6] Cari dla mnie do 11K (Gdańsk)

Witam,
W związku z tym że jestem tu po raz pierwszy chciałbym powitać wszystkich Mitsumaniaków!!! Ale do rzeczy....chcę kupić sobie Carisme 1.6 spowadzoną z niemiec. Niestety kompletnie nie znam się na samochodach pod względem oceny ich stanu technicznego. Niestety w okolicach Gdańska nie ma zbyt wielu sprzedających Cari, ale znalazłem to ogłoszenie:
http://www.allegro.pl/ite...gata_opcja.html

..i proszę o Waszą opinie. Samochód opisywany jest przez sprzedającego jako w pełni sprawne i pozbawione mankamentów wizualnych oprócz widocznego na zdjęciu wgniecenia na bagażniku (lepiej że nie ukryte). Czy wg Was można by trochę utargować na cenie?

W poniedziałek jadę obejrzeć to cudo i przebadać na stacji danostycznej..na co zwrócić szczególną uwagę?

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 22-08-2008, 23:06   Re: Cari dla mnie do 11K (Gdańsk)

Takie, autko ten rocznik chodzi w tych cenach - zwróć uwagę iż masz do wymiany klapę + malowanie. Migacze dziwnie wyglądają. Nie masz halogenów. Myślę, że na 10500 zejdziesz. Nie ma fotek silnika - sprawdź czy nie ma zacieków. ( jeśli silnik jest umyty - na trasie trochę go pociśnij zobaczysz wtedy czy silnik się poci.)

Na co zwrócić uwagę - Carismy są ocynkowane - nie powinno być na nich rdzy. :wink:

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

ig_or 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 '01
Wysłany: 23-08-2008, 13:04   

Dzięki. Jak w poniedziałek obejrze autko z bliska to podzile się spostrzeżeniami. A może znacie kogoś kto w okolicach trójmiasta chce sprzedać Cari w dobrym stanie za rozsądne pieniądze?

[ Dodano: 23-08-2008, 21:31 ]
A co myślicie o tym?

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6155471

Może ktoś z Was widział i zna to autko? Myślicie że lepiej wziąć z wuekszym przebiegiem ale od pewniejszej osoby - moim zdaniem widac że samochód zadbany przez właściciela....

[ Dodano: 25-08-2008, 23:33 ]
No i klops! Po oględzinach dalej poszukiwania trwają - te dwa które oblookałem nie nadają się do niczego.....ale nic, szukam dalej.

Jakby Wam coś się rzuciło w oczy z okolic trójmiasta to dajcie znać....pleeeeaase!

PS. Już wam zazdroszczę tego wyjazdu do Grudziądza.......

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi