|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 14-05-2014, 16:09 |
[Cari 1.9TD] TURBO DIESEL, 1.9 diesel, 1998r |
Autor |
Wiadomość |
selerson
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1,9TD '98
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
rzulik [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2008, 00:50
|
|
|
ekspertem nie jestem, ale cena jest w stanach średnich (zważywszy na obecne ceny paliwka), i w stanach średnio niskich jeżeli auto jest zarejestrowane w Posce. zastanawia mnie troszkę przebieg -o ile na krajowe warunki jest ok, tak na zachodnioeuropejskie troche za mało (osobiście nie wierze w stuletnich staruszków jeżdzących tylko na zmiany oleju) |
|
|
|
 |
drd1812
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Cze 2008 Posty: 1231 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 27-08-2008, 08:48
|
|
|
Jeśli autko jest zarejestrowane w PL to cena średnio niska, ewidentny minus to brak klimy.
Przebieg, z tym bywa różnie ale ja kupiłem polską, salonowa cari z podobnym przebiegiem, użytkowaną o rok krócej. Autko jak każde wymaga sprawdzenia. |
|
|
|
 |
selerson
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1,9TD '98
|
Wysłany: 27-08-2008, 15:23
|
|
|
Dzięki dziś oglądałem autko lakier wydaję się ok na podwoziu nie widać też żadnych większych napraw. Niestety nie mogłem sprawdzić silnika jak chodzi bo gdzieś im się kluczyki zapodziały
Autko zarejestrowane w polsce. |
|
|
|
 |
|
|