|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] Jaki płyn w chyłomierzu? |
Autor |
Wiadomość |
teddybar [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2008, 20:22 [Pajero] Jaki płyn w chyłomierzu?
|
|
|
Witam.
Kolega ma problem bo w Pajero II z chyłomierza uchodzi mu płyn. Chciałbym się dowiedzieć jaki tam jest płyn, czy da się go samemu uzupełnić, a jeśli tak to jak? Bo słyszałem, że trzeba wymieniać całą górną konsolę.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
P.S. Wyszukiwarka nie działa, a ręcznie przeszukując nie mogłem znaleźć takiego tematu. |
|
|
|
 |
rynio_di [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2008, 20:38
|
|
|
Można wymienić lub uzupełnić samemu.Ja wlewałem nowy bo też mi wyciekał jako płynu użyłem gliceryny zakupionej w aptece w stężeniu o ile pamiętam 55% .W tylnej części jest rodzaj korka do uzupełnienia który zakleiłem ,,szybkim,, klejem . Płyn wlewałem do pełna bo w urządzeniu jest rodzaj mieszka który kompensuje rozszerzalność płynu ale niestety to mieszek często przecieka. |
|
|
|
 |
|
|