|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Po wymiana sprzegla |
Autor |
Wiadomość |
sotolll [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2008, 23:37 Po wymiana sprzegla
|
|
|
Witam nadszedl czas na wymiane sprzegla i tak postanowilem zrobic zkupilem przeglo docisk lozysko w sumie wszystko bylo w komplecie zaplacilem za wymiane i wszystko gra jak tralala do czsu jak sie silnik nagrzeje i wtedy jak wrzuce na lluz slysze jakby klekotanie po nacisnieciu sprzegla problem znika to samo dzieje sie jak rusze lewarek do gory lub na dol bez sprzegla delikatnie nie wrzucajac biegu oczywista czy ktos moze mi pomoc co to moze byc za klekotanie co moze byc przyczyna???Zapomnialem dotyczy 1.8 gdi 2001 r |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 19-09-2008, 11:57
|
|
|
hmm.... Terkotanie to dla mnie objaw zużycia koła dwumasowego lub zespołu półosie/mechanizm różnicowy. Nagrzanie silnika raczej nie ma nic wspólnego ze sprzęgłem. Chyba że po wymianie coś nie zostało właściwie zamocowane i terkocze na pewnych obrotach. |
|
 |
|
|