|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czujnik włączonych świateł |
Autor |
Wiadomość |
maxic [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2006, 11:14 Czujnik włączonych świateł
|
|
|
Czy MSS posiada coś takiego, co sygnalizuje kierowcy o włączonych światłach przy zgaszonym silniku i otwartych drzwiach? W moim poprzednim samochodzie (Mazda 323F '91) był taki czujnik. |
|
|
|
 |
swireek [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2006, 11:46
|
|
|
Zapewne chodzi Ci o ten piszczek:) W colcie znajduje sie on na aucie,po otwarciu drzwi na rogu w takiej gumie.Trzeba ta gumke sciagnac z tego czujniczka i odkrecic.Nalezy przeczyscic styki bo czesto sa zasniedziałe po zimie.Nie jestem wiem czy identycznie jest w Kosmicznej Gwiezdzie SS |
|
|
|
 |
Potek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-05-2006, 16:24
|
|
|
W modelu MSS Comfort z 2003 roku jest taki piszczek na pewno. Ale gdzie jest zlokalizowany jego włącznik to nie mam pojecia... Może jak napisał swireek, gdzieś wspólnie z czujnikiem otwarcia drzwi? A jak otwierasz drzwi to zapala ci sie światło wewnątrz auta i zapala kontrolka otwartych drzwi na desce? Bo może to jest wspólny włącznik... |
|
 |
|
|