Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam sondy Lambda.
Autor Wiadomość
Mibi 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 4g92/CB4W
  Wysłany: 30-09-2008, 21:13   Szukam sondy Lambda.

Koledzy mam prośbę!
Jak w temacie,szukam sondy Lambda firmy NGK i numerze OZA502-E36.Szukam jej już 3 tygodnie i może ktoś z Was wie gdzie ją mogę kupić.Sprzedawca w sklepie zaproponował mi zamiennik Boscha ale jest z wyglądu wiele większy i wtyczkę zamiast kwadratu ma płaską.Wtyczkę mogę przełożyć ale coś mi "nie leży" Bosch,wole jednak NGK.Autko to Lancer Wagon rok 95,silnik 1.6 16V typ 4g92. Jeżeli ktoś wie gdzie kupić NGK OZA502-E36 to proszę o pomoc!

londolut 
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-09-2008, 21:38   

Mibi, to jest w zupełności wystarczająca sonda. Na forum jest parę tematów co do jej wymiany i lutowania wtyczek. Jak wsadzisz taką na pewno będzie dobrze. Tematów szukaj w dziale Colt CAx i lancer CBx.

Mibi 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 4g92/CB4W
Wysłany: 02-10-2008, 19:39   

londolut napisał/a:
Mibi, to jest w zupełności wystarczająca sonda. Na forum jest parę tematów co do jej wymiany i lutowania wtyczek. Jak wsadzisz taką na pewno będzie dobrze. Tematów szukaj w dziale Colt CAx i lancer CBx.

Dzięki wielkie za pomoc Londolut!Widziałem to ogłoszenie lecz nie byłem pewny czy to dobra sonda.Jeszcze raz dzięki!

Odpowiedz do tematu