Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lotka Colt
Autor Wiadomość
gasioreq87
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2006, 14:35   Lotka Colt

Witam wszystkich Mitsumaniaków:) Pisze do was z wielką prośbą , potrzebuje zakupić lotke tylną Do Colta CA0 :) jeżeli ktoś ma taką badź wie gdzie można taką zakupić (oczywiście w rozsądnych cenach) to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc ;) Dzieki z góry Pozdrawiam

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2006, 14:41   

Nie chcę Cię dołować, ale część praktycznie nieosiągalna. Jedyne wyjście to szukanie po szrotach i ogłoszenia w internecie o sprzedaży Coltów na części. Zdarzają się na Allegro, ale trzeba dzwonić od razu po ukazaniu się anonsu. Lotka to - obok tylnej lampy przeciwmgielnej i półki - to najbardziej poszukiwane elementy w CA0. Tak czy inaczej - życzę powodzenia.

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-05-2006, 14:43   

a jak już będzie to dzwonić i się nie targować i brać, bo następna może być za... pół roku. :D

gasioreq87
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2006, 14:44   

:( To żeś mnie pocieszył:( ... ehhh no to trodno coś sie rozejrze bo narazie Misiek stoi rozbity , i bedzie lakierowny cały na czarną perłe i tak pomyślałem że dobrze by było skołować lotke :) tak czy inaczej dzieki :) a jakąś inną lotke ktora pasuje do colta ??? .. Jakiś pomysł ?? :> może są jakieś uniwersalne ??Pzdr

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2006, 14:54   

Uniwersalne - nie sądzę, ale można dopasować z innego auta. Musisz jednak pamiętać o tym, że lotka musi nieco odstawać na środku, bo w Colcie jest właśnei w tym miejscu spryskiwacz tylnej szyby.
P.S. Czy kupiłeś tegoo Colta już rozbitego? Może od kogoś z okolic Piaseczna?

gasioreq87
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2006, 14:58   

NIe :) Colta sprowadziłem z Niemiec 2 latka temu a rozbiłęm go sam .. :( niestety jakieś 2 tyg temu na latarni wracałem zmeczony po pracy i jakiś p........ zajechał mi droge i ratowałem sie w pas zieleni a tam latarnie natkane jak drzewa w lesie .... no bach ... ale naszczesnie tylko blach sie troche pogieła mechanicznie nie ruszony nic:)
No a skoro juz go robić to i kolorek chciałem zmienic i tą lotke dorzucić :) PZdr

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-05-2006, 15:09   

Wiem, że to odruch - uciekać - ale najlepiej walić wtedy w gościa:
- raz, że latarnia czy drzewo się nie cofnie (a blachy gościa tak - są bardziej plastyczne)
- dwa, że masz delikwetna uziemionego - więc nie ucieknie i beknie za swoje (w końcu jego wina).

gasioreq87
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2006, 15:14   

Powiedz mi to po 12 h pracy na Hotlinie w Erze ... wtedy wychodze jak z drogi krzyżowej ogłuszony przytłumiony i bez chęci do zycia :(

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2006, 18:42   

gasioreq87 napisał/a:
Powiedz mi to po 12 h pracy na Hotlinie w Erze ... wtedy wychodze jak z drogi krzyżowej ogłuszony przytłumiony i bez chęci do zycia :(

Hehe, tak powstali Murzyni :D Zartowalem ;-)

Wiem co czujesz, mialem cos podobnego jak wracalem z niemiec z moim Misiem, ale juz mi bylo wszystko jedno czy w cos walne czy nie, bo chcialem jak najszybciej znalesc sie w lozku. Miedzy innymi dlatego na zwezeniach jezdni jechalem najszybciej i nie blokowalem ruchu :D

Co do spoilera to ja dostalem tu :D

gasioreq87
[Usunięty]

Wysłany: 19-05-2006, 00:03   

:) A wracając do lakierowania to odwidziało mi sie malowanie na czarno , zostaje ten sam kanarkowy dorzuce za to perłe i bedzie gites :D , a co do tych murzynow :) to każdy znasz w tym piepszonym kraju jest pewnego rodzaju asfaltem :) pzdr :P

swireek
[Usunięty]

Wysłany: 19-05-2006, 13:53   

Prz malowaniu calego samochodu na inny kolor malowana jest tez blacha w srodku i w komorze silnika?Chyba ciezka sprawa taka zmiana koloru...
A co do lotki najbardziej podoba mi sie lotka od GTI i taka tez mam u siebie :)

Odpowiedz do tematu