|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS GDI] Zaslepki halogenow mss 99r |
Autor |
Wiadomość |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2008, 11:34 [MSS GDI] Zaslepki halogenow mss 99r
|
|
|
witam, dzisiaj podczas tankowania na stacji benzynowej uderzyl we mnie vw pasat hakiem w zaslepkie halogenu (od strony kierowcy) szukalem na allegro i niestety nikt nie sprzedawal ich z osobna do modelu z 99r:( wie ktos moze gdzie ja moge taka dostac? pozdrawiam oraz z gory dziekuje |
|
|
|
 |
Japko
Forumowicz Rabbit Star
Auto: MSS 1,9 Di-D 2001 Comfort
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 107 Skąd: Polska
|
Wysłany: 12-10-2008, 14:37
|
|
|
Ale niefart. Wiele sprzedawców na allegro dopisuje w aukcjach "posiadam wszystkie części do tego modelu". Warto się z nimi skontaktować, bo nie opłaca im się każdego elementu osobno wystawiać. |
|
|
|
 |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 13-10-2008, 11:07
|
|
|
dzwonilem do kilku tego typu sprzedajacych, kazdy albo juz mial sprzedane albo zaslepki od nowego modelu roznily sie od tego starszego modelu MSS ( ja posiadam wersje z 99r - a zatem starszy model) |
|
|
|
 |
Jacech1 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-11-2008, 11:57
|
|
|
jak znajdę i kupę halogeny to mogę Ci odsprzedać moje oryginalne zaślepki |
|