|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] Krótkie Pajero - warto? |
Autor |
Wiadomość |
MariuszG [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2008, 10:23 [Pajero] Krótkie Pajero - warto?
|
|
|
Szukam auta. Tak naprawdę w grę wchodzą dwie sytuacje: albo nowe służbowe i wtedy droższe albo tańsze prywatne. W pierwszym wypadku Outlander albo Pajero ale promocyjne (135k złociszy?) a w drugim spodobało mi się bardzo używane Pajero krótkie i mam na to 35-45 k złociszy. Co sądzicie o krótkim? Miałby to być dla mnie do roboty (jazda po Wawce i parkowanie a obecnie mam L200...) i do lasu ale bez szaleństw (bo do zakatowania wolę przeznaczyć Lkę, bo ma pakę i jest chyba wytrzymalsza-naprawy będą tańsze, chyba...).
Co możecie powiedzieć o krótkim Pajero rocznikowo 2000 - 2004? |
|
|
|
 |
Sk00tie [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2009, 14:44
|
|
|
Krótki Pajero? Masz na myśli Pinina? Do jazdy bez szaleństw jest rewelacyjny. Jak oryginalny jest przekonać się można dopiero gdy wystąpi usterka.
Ja polecam ale zaznaczam - mówię jedynie w swoim imieniu. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-05-2009, 14:52
|
|
|
Sk00tie, MariuszowiG chodzi chyba o 3-drzwiowa wersje wagona. Jak widac z opisu chyba juz kupil Elke. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Sk00tie [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2009, 08:29
|
|
|
Siemasz Gene, szybki chłopak z Mariusza, życzymy komfortowego użytkowania bracie.
Ja tymczasem idę zgooglować "Elkę" hyhy
[ Dodano: 05-05-2009, 08:33 ]
Hąlyszit, ciekawe która generacja, jak patrzę na te ostatnie modele z zoomorficznym designem to mnie skręca. Urgh! |
|
|
|
 |
Morox
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2 DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 51 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 06-05-2009, 18:59 Re: Krótkie Pajero - warto?
|
|
|
MariuszG napisał/a: | (jazda po Wawce i parkowanie a obecnie mam L200...) i do lasu ale bez szaleństw (bo do zakatowania wolę przeznaczyć Lkę, bo ma pakę i jest chyba wytrzymalsza-naprawy będą tańsze, chyba...).
Co możecie powiedzieć o krótkim Pajero rocznikowo 2000 - 2004? |
Witam... od jakiegos czasu smigam własnie Pajorkiem 3D rocznik 2001. jak dla mnie strzał w dziesiatke moje pierwsze takie autko z napedem na 4 alumy z automatyczna skrzynia biegów w miescie bardzo zwinne z parkowanie tez nie ma problemów aczkolwiek straszna widocznosc w tylnym lusterku ale idzie sie przyzwyczaic bardzo duzo miejsca wygodne fotele. Do minusów zalicze głosny silnik chodzi jak traktorek bardzo niewygodne wsiadanie i wysiadanie dla pas. jak w kazdym 3D twarde zawieszenie przy czym strasznie czeszca plastiki
Krótkie Pajero - warto?
"Jechać by można do miast
Lub w las,
Na błoń.
Na koń
I goń
Nieboskłon.
Ale czy warto?
Może nie warto?
Ech, chyba warto...
Tak, tak - warto.
Bardzo to warto.
O, tak - to warto.
Jeszcze jak warto." |
_________________ Nie wiem czy starczy jedno dobre słowo,
Aby odrodzić się i żyć na nowo.
Na zgliszczach, które płoną wybuduję nowy dom.
Otworzę okno w nim i głośno puszczę to... |
|
|
|
 |
|
|