|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 01:28 |
MSW GLXi 2.0 automat; na gaz - problem |
Autor |
Wiadomość |
mstaszek [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2006, 00:00 MSW GLXi 2.0 automat; na gaz - problem
|
|
|
Witam,
mam pewien problem z moją gablotą, mianowicie nie idzie jej odpalić :/ Po przekręceniu kluczyka nie dzieje się nic. |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2006, 10:24
|
|
|
a kontrolki gasna jak przekrecasz kluczyk? jesli tak to chyba zacial sie bendix w rozruszniku
sprobuj delikatnie go puknac jakims mlotkiem po obudowie - jak nie pomoze wrzuc 5bieg
troszke przesun auto i wtedy sprobuj - u mnie to pomagalo jak mialem ten problem... |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 28-05-2006, 20:25
|
|
|
Akumulator zdechł lub padł rozrusznik. Ew. coś z ECU.
Zresztą - opis zbyt skąpy by coś dokładniejszego powiedzieć. |
|
|
|
 |
chudesq [Usunięty]
|
Wysłany: 04-06-2006, 20:22 nie wiem czy jeszcze aktualne....
|
|
|
Moim zdaniem to cos ze skrzynia związane moze byc .W moim automacie jak nie ma na P to nie mozna kluczyka wyciagnac ze stacyjki ...... Tak samo jest z odpalaniem ,musi byc na P ,bo inaczej nie zapali ...
Zapewne juz sobie poradziles z tym problemem ,bo temat juz stary .Napisz co bylo prosze ...podziel sie uwagami ze wszystkimi.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 04-06-2006, 22:29
|
|
|
Powinien odpalać na P i na N. |
|
|
|
 |
chudesq [Usunięty]
|
Wysłany: 04-06-2006, 23:03
|
|
|
Wlasciwie to nie sprawdzalem na N ..... chyba z glupoty ,acz kolwiek nie mialem takiej potrzeby .Jutro sprawdze .... Jedno jest pewne ,tylko na P moge wyciagnac kluczyk .
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 05-06-2006, 07:24
|
|
|
właściwie to chłopaki (Bartek_NKM) mnie ubiegli, ale automat nie zapali w innym ustawieniu niż P lub N... |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
|
|