|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] SILNIK Problem z TURBO w Carsima 1.9DID i Space St |
Autor |
Wiadomość |
jaladreip
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 1.9 DID 2001r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2009, 14:00 [MSS DID] SILNIK Problem z TURBO w Carsima 1.9DID i Space St
|
|
|
Problem z turbo w silniku 1.9 DID samochod Carisma i Sapce star ; jakis czas temu pewien mechanol stwierdzil mi iz padl u mnie sterownik turbiny w Space star - wstawil inny i smigalo jak trzeba, nie kupilem od niego gdyz za duzo sobie zyczyl zamowilem taniej oryginal jaki tam siedzial no ale pozostal blad i dalej nie bylo turbo; inny mechanol zlikwidowal blad ale dalej turbo nie bylo wiec myslalem ze cos jeszcze poszlo; wszystko po kolei sprawdzalem turbina, przeplywomierz, przewody, czyszczenie itp itd... dalej nic !!?? w koncu pomyslalem ze to moze wina sterownika turbiny? zamienilem sie ze znajomym ktory ma Carisme z tym samym silnikiem i bylo OK !!! wiec to nie sterownik; u mnie dalej trubo nie dzialalo a u znbajomego zapomnialem podlaczyc sterownik, przekrecilem stacyjke i wskoczyl blad - turbo nie dziala... teraz juz w Autoryzowanym Serwisie Mitsubishi skasowali mi bledy w obu autkach lecz dalej nic ???!!! gdzie jest w tym wszystkim tkwi problem ? ; obstawiam iz jest to wina komputera ale co dokladnie nie wiem tym bardziej iz w obu autkach jest wszystko OK; tylko te cholerne bledy; HELP !!!!!
[ Dodano: 02-02-2009, 09:43 ]
i nikt nic nie wie !? hehe, ach wy fachowcy za "dyszke" |
_________________ jaladreip |
Ostatnio zmieniony przez JCH 07-02-2009, 12:01, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|