Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA4A 1.6] Jaki tłumik do mojego Colta?
Autor Wiadomość
Leslob
[Usunięty]

Wysłany: 20-06-2006, 10:47   [CA4A 1.6] Jaki tłumik do mojego Colta?

Cześć, mam problem, podobno do mojego misiaka nie robią tłumików i koleś ze sklepu proponuje mi jakąś blache za 400 zl. Czy wiecie może co mam zamontować do Colta 1.6 93r.?
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 23-04-2007, 19:57, w całości zmieniany 1 raz  

irekno
[Usunięty]

Wysłany: 20-06-2006, 14:17   

Cześć szukałeś na allegro, nawet na zamówienie niema w necie są firmy które robią tłumiki do wszystkich aut pod wymiar i wygląd, nawet możesz sobie wybrać czy ma głośno czy cicho się odzywać podczas jazdy.
:)

[ Dodano: 20-06-2006, 15:23 ]
http://www.tlumikisamochodowe.pl/tłumik-końcowy-14128-p-1207.html Obejrzyj to a może cię zaciekawi pozdrowionka :mrgreen:

zyraff85
[Usunięty]

Wysłany: 20-06-2006, 14:39   

ja moge sprzedac Ci mój mam w piwnicy jest nic nie zniszony bardzo czysta blacha orginalny zostalo na nim zrobione tylko 25tys km za 60zl CI go oddam jak cos to fotki moge CI zapodac

Leslob
[Usunięty]

Wysłany: 20-06-2006, 14:40   

Akurat ten link odnosi się do starszego modelu niż nasze. Dzieki :)
Po tyrce pobiegne do przedstawiciela Walkera bo wynalazlem w necie ich katalog i juz mam nawet symbol, z tym, ze ponoc ich nie robia, no coz poszperam jeszcze :)

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-06-2006, 14:58   

a gdzieś katalog Bosal widziałem na necie i zdziwiłbym się gdyby nie robili

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 20-06-2006, 16:57   

602 450 317 lub 608 306 163 - zadzwoń do tego kolesia i zapytaj. On ma wszystko :wink:

Odpowiedz do tematu