|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:46 |
[Cari 1.8 GDI] chcę kupić carisme prośba ocenę autek |
Autor |
Wiadomość |
saper
Nowy Forumowicz
Auto: brak szukam carismy
|
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 13-02-2009, 08:10
|
|
|
do pierwszej nie moge sie przyczepic, wszystko jest na swoim miejscu ...no poza ceną ktora jest duuuzo za niska
druga po dzwonie pelno rzeczy innych niz powinne byz (srebrne emblematy zamiast czerwonych,brak emblematow GDI,oslona poduszki powietrznej kierowcy...)
trzecia-uszkodzenia zewnetrzne i brak emblematow GDi bocznych...tyle sie rzucilo w oczy
czwarta-brak oznaczenia GDI z tylu, ale warta obejrzenia
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
rydek
Mitsumaniak rydek

Auto: Carisma 1,8 GDI Elegance.99r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 63 Skąd: JELENIA GÓRA
|
Wysłany: 13-02-2009, 15:11
|
|
|
1.cena dziwnie niska?? tylne szyby przyciemnione??(młodzik jakiś latał)
2.emblematy można zawsze zmienić sprzedający "handlarz" picują i sprzedają przeważnie po małych dzwonkach:)chociaż sprawdziłem nr. tel. i sam u niego kupowałem swoją hehe uszkodzony naroznik i wymieniana szyba przednia ale po pół roku jeżdżę i tylko benzynę leję ale ceny mu skoczyły
3.do poprawek z dwóch stron raczej nie
4.jeżeli książka serwisowa była prowadzona reg. to może być ciekawa tylko czemu koleś sprzedaje po 3 miesiącach od sprowadzenia??? |
|
|
|
 |
|
|