|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fotele?? |
Autor |
Wiadomość |
mnisiek1 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-02-2009, 19:43 Fotele??
|
|
|
Witam,
mam problem z trzeszczącym fotelem kierowcy, u kolegi powoli tez zaczyna trzeszczec w lancerku. Może ktoś się orientuje czy pasują do nas fotele od jakiegoś innego wozidełka? Bo obawiam się ze kupno nowych-używanych starczy na krotki czas;] pozdrawiam |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 24-02-2009, 19:57
|
|
|
mnisiek1, fotele z CKx podchodzą bez problemu. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Grabarz85
Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 16v CB0
|
Wysłany: 24-02-2009, 20:24
|
|
|
A po co od razu wymieniać ???
Ja tez miałem świerszcza w lancerku...
Wymontowałem fotele i przesmarowałem prowadnice i klawisze od regulacji fotela i teraz jest cisza |
_________________ Wolę pchać swojego Miśka niż jeździć vw
 |
|
|
|
 |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 1422 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 24-02-2009, 21:19
|
|
|
Grabarz85 napisał/a: | A po co od razu wymieniać ???
Wymontowałem fotele i przesmarowałem prowadnice i klawisze od regulacji fotela i teraz jest cisza |
I rowniez tak zamierzam zrobic, bo skrzypkow mi nie trzeba I mam andzieje ze to pomoze |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
mnisiek1 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-02-2009, 21:44
|
|
|
Grabarz85 napisał/a: | A po co od razu wymieniać ???
wydaje mi się, że problem nie leży w prowadnicach i regulacji ale w samych fotelach;/ ale i tak warto będzie spróbować, może coś pomoże;]
co do foteli od ck to tylko jeden komplet jest na alledrogo i nie wyglądają moim zdaniem najlepiej;/ |
|
|
|
 |
|
|