|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:46 |
[Cari 1.8 GDI] Prośba o ocenę :) |
Autor |
Wiadomość |
myrek
Nowy Forumowicz
Auto: Cari 1,6 16V 2000 LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Mar 2009 Posty: 9 Skąd: Katowice
|
|
|
|
 |
TomyLee4 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-03-2009, 18:38
|
|
|
W sumie najbardziej mi się podoba też ostatnia oraz ta druga (ze wskazaniem na drugą), choć ja bym szukał w automacie . W miarę realne przebiegi i ceny. W pierwszej zastanawia mnie, fakt, że jest świeżo sprowadzona, zarejestrowana i do sprzedaży? |
|
|
|
 |
bumbum
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 GLX :)
|
Wysłany: 05-03-2009, 17:53
|
|
|
w 4 lewy blotnik ma dla mnie inny odcien od maski i drzwi, może tak swiatło akurat padlo, najlepiej byloby sprawdzic na zywca (nakretki pod maska z lewej strony w kolorze i wyglada na ori, moglo mi sie przewidziec z tym blotnikiem)
w 3 stare czarne tablice chociaz od maja 2000r juz biale dawali, dziwne albo 100%-owo 1 własciciel
w 2 pozytywnie, nie mam sie do czego przyczepic, dodam ze znawcą nie jestem i od niedawna sam posuadam cari
w 1 j/w, a ludzie czasami rejestrują auta po sprowadzeniu, krach finansowy też mogł zmusic do sprzedaży
pozdrawiam |
|
 |
myrek
Nowy Forumowicz
Auto: Cari 1,6 16V 2000 LPG
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Mar 2009 Posty: 9 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 05-03-2009, 22:57
|
|
|
Dzieki za odpowiedzi:), chyba wybiore 2, a właśnie od któego roku były te ciemniejsze lampy z przodu? i czy na z tylu po lewej nie powinno być zanczka gdi?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 06-03-2009, 08:10
|
|
|
Znaczek powinien być, no i jak wynika z opisu i zdjęć jest to najuboższa wersja.
Ale faktycznie z tycz 4 to tylko 2 jest w miarę ale cena wysoka, może coś zejdą.
Ponadto samochód walony z przodu i cały przód był robiony, prawdopodobnie nie ma poduchy, brak zdjęć kufra i komory silnika.
Do dokładnego oglądania. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
sasvec
Nowy Forumowicz
Auto: Cari 1.8 GDI 2000
|
Wysłany: 06-03-2009, 14:14
|
|
|
nie jestem znawcą, ale mi w oczy rzuciły się braki znaczków
w 1 brak znaczka GDI na prawym błotniku
w 2 brak znaczków GDI na błotnikach oraz z tyłu brak znaczków GDI i carisma
w 3 z tyłu w miejscu znaczka carisma jest GDI, no i chyba farba odchodzi z tylnego zderzaka
co do 4 to chyba OK
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|