Pomocy!!!! |
Autor |
Wiadomość |
mikulahula [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2006, 00:58 Pomocy!!!!
|
|
|
Witam mam straszny problem ... Mam ecllipse 97 do ktorej wczoraj w nocy ktos chcial sie wlamac...jest uszkodzony zamek na dzrziach, tzn wepchniety do srodka ale centralny dziala,no i stacyjaka (a raczej to co z niej zostalo) to jest rozerwana cala, tak ze modul do kluczyka to mam w domu ... troche pokiereszowali mi go w srodku... probowali odpalic ale ... fart nie udalo sie ... amatorzy ... probowali ja wypchnac i chyba na lawete wciagnac bo caly tyl i przy wlewie paliwa jest zdarty i wgniecony Generalnie problem pierwszy polega na tym ze nie ma mnie w kraju i mam problem ze znalezieniem stacyjki na zmiane ... moze jakies linki na strony please... problem 2 : jak juz bede mial nowa stacyjke , pewnie z nowym kluczykiem to co wtedy, przeciez ja mam chyba jakis kod na kluczyku starym i co teraz....???czy bede mogl odpalic woz?? i to samo tyczy sie zamka do dzwi czy dorabiac kluczyk czy bebenek do kluczyka ale co z kodem???? i czy wogole jest tam jakis kod..... prosze o pomoc dziekuje z gory .... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-07-2006, 01:00
|
|
|
Tylko ASO.
Gdzie jesteś? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
mikulahula [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2006, 01:19
|
|
|
witam co to ASO? a jestm na wyspach |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 04-07-2006, 01:34
|
|
|
Autoryzowana Stacja Obsługi czyli prosto mówiąc Dealer Mitsubishi. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
mikulahula [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2006, 01:35
|
|
|
ok ale ile to potrwa czy aby nie zadlugo, poza tym rozm z mechanikiem i mowil ze niestety do tego modelu nie ma czesci pierwszy raz widzial eclipse...i gosc z ubezpieczalni ... policji .. wszyscy to samo a co to jest??? ... i dlatego sie martwie czy nie bedzie szybciej z polski sciagnac czesci ... ???? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 04-07-2006, 11:12
|
|
|
Oni nie mieli Eclipse tylko FTO. A to nie to samo. mechanik niech poszpera w Capsie - stacyjki do Mitsu są zunifikowane - tzn nie wystepują tylko do jednego modelu. Jeżeli jesteś tam na dłużej to na pewno będzie taniej ściągnąć z Polski. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|