Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Misiek po spotkaniu z lakiernikiem:)
Autor Wiadomość
Murmur
[Usunięty]

Wysłany: 09-07-2006, 07:49   Misiek po spotkaniu z lakiernikiem:)

Witam,
W koncu odebralem samochodzik od lakiernika. Jeszcze lekkie poprawki w piatek i bedzie cycus.

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 09-07-2006, 22:10   

Piekny! Cały był malowany, bo to, że klamki i lusterka to widać :?: ;-)

Murmur
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2006, 05:55   

Malowany byl przedni i tylni zderzak, spojler, klamki, lusterka i caly prawy bok. Reszta poszla do polerki z powodu braku kasy. Wyszlo jednak bardzo fajnie, ale w przyszlosci, jak bede mial troche grosza, to na pewno [omaluje reszte elementow na nowo, bo nie oszukujmy sie, sama polerka az takich cudw nie zdziala:) Jeszcze w poniedzialek bede mial poprawki, o i musze zrobic polerke szyb. Przy okazji, moze znacie dobry i niedrogi warsztacik? Bo do malowania felg juz mam kontakt i chyba 330 zeta za komplet to nie zlodziejstwo:)

p0gr0m 
Forumowicz

Auto: colt CA0 4G92 93r. LPG
Wysłany: 10-07-2006, 21:25   

a jesli mozna wiedziec ile cie to wynioslo ? bo i ja sie przymierzam do pomalowania :]

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2006, 10:22   

Wyszło naprawdę ładnie.
Jedyne czego mógłbym się doczepić to tylna lotka (trochę źle spasowana) - moim zdaniem oryginał (taki jak w wersjach sport) jest duuużo lepszy.

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2006, 12:25   

Ładny colcik :) )) fajne fele :) ) dobrze pasuja te lakierowane elementy !!! ale ja jeszcze dorzuculbym białe boczne migacze hehe mial strasznego nerwa jak widze te pomarancze :/

Murmur
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2006, 12:46   

Zastanawialem sie nad bialymi, ale nie jestem do konca przekonany czy beda pasowaly... Chyba musze Photoshopa odpalic:D

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2006, 13:30   

http://www.moto.allegro.p...?item=115665807 - 50zł
http://www.moto.allegro.p...?item=117042054 - 60zł

Powinny pasować :wink:

Murmur
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2006, 13:47   

Z zakupami to misio musi poczekac do wrzesnia, bo sie panu pieniadze skonczyly:)

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2006, 14:09   

To kredycik trzeba wziąć - dla Misia wszystko!!! :D ;-)

Murmur
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2006, 14:39   

Hehe, zrezygnuje z kilku przyjemnosci dla Miska, styknie:)

apsik85
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2006, 21:27   

No baaaardzo najs wyszło, tylko powiedz ile tak orjentacyjne wyszło, bo też się będę przykładał do malowania przed zimą zderzaków i innych pierdółek. Hehe teraz tylko na dziewczynki jeździć :mrgreen:

M_Wiewiórek
[Usunięty]

Wysłany: 24-07-2006, 07:32   

Marmur, wszystko bardzo ładnie, ale jedyne, co mi się nie podoba to, to, że podstawy lusterek są w kolorze i chlapacze tylne nie zostały pomalowane, no, ale to rzecz gustu, z białymi lub przezroczystymi kierunkami będzie wyglądał naprawdę ładniej, tu masz zdjęcie mojego, nie musisz się bawić w Photo shopie :wink:

A tu tak jak by było z polakierowanymi chlapaczami, ale to już nie mój :evil:

Murmur
[Usunięty]

Wysłany: 24-07-2006, 09:00   

Wiem, ze sa nie pomalowane, ale to dlate, ze musze kupic nowe, bo te sa w kiepskim stanie i sie nie oplacalo. Ale to juz zostawiam sobie na czas, kiedy bede dowalal progi. A z bialymi faktycznie wyglada ladniej:) Coz, kolejna pozycja na liscie zakupow:)

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 24-07-2006, 22:08   

apsik85 napisał/a:
bo też się będę przykładał do malowania przed zimą zderzaków i innych pierdółek

A po co? Na zimę się nic nie robi, bo szkoda kasy! wyobraź sobie, że wszystko łaadnie pomalujesz i jakaś blondynka zniszczy to wszystko bo nie wie, że zimą auto się tak szybko nie zatrzyma. Ja bym się wstrzymał do wiosny.

Odpowiedz do tematu