|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Misiek po spotkaniu z lakiernikiem:) |
Autor |
Wiadomość |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2006, 07:49 Misiek po spotkaniu z lakiernikiem:)
|
|
|
Witam,
W koncu odebralem samochodzik od lakiernika. Jeszcze lekkie poprawki w piatek i bedzie cycus.
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2006, 22:10
|
|
|
Piekny! Cały był malowany, bo to, że klamki i lusterka to widać |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2006, 05:55
|
|
|
Malowany byl przedni i tylni zderzak, spojler, klamki, lusterka i caly prawy bok. Reszta poszla do polerki z powodu braku kasy. Wyszlo jednak bardzo fajnie, ale w przyszlosci, jak bede mial troche grosza, to na pewno [omaluje reszte elementow na nowo, bo nie oszukujmy sie, sama polerka az takich cudw nie zdziala:) Jeszcze w poniedzialek bede mial poprawki, o i musze zrobic polerke szyb. Przy okazji, moze znacie dobry i niedrogi warsztacik? Bo do malowania felg juz mam kontakt i chyba 330 zeta za komplet to nie zlodziejstwo:) |
|
|
|
 |
p0gr0m
Forumowicz
Auto: colt CA0 4G92 93r. LPG
|
Wysłany: 10-07-2006, 21:25
|
|
|
a jesli mozna wiedziec ile cie to wynioslo ? bo i ja sie przymierzam do pomalowania :] |
_________________ MITSUBISHI COLT 1.6 16V 4G92 + LPG |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2006, 10:22
|
|
|
Wyszło naprawdę ładnie.
Jedyne czego mógłbym się doczepić to tylna lotka (trochę źle spasowana) - moim zdaniem oryginał (taki jak w wersjach sport) jest duuużo lepszy. |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2006, 12:25
|
|
|
Ładny colcik )) fajne fele ) dobrze pasuja te lakierowane elementy !!! ale ja jeszcze dorzuculbym białe boczne migacze hehe mial strasznego nerwa jak widze te pomarancze :/ |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2006, 12:46
|
|
|
Zastanawialem sie nad bialymi, ale nie jestem do konca przekonany czy beda pasowaly... Chyba musze Photoshopa odpalic:D |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2006, 13:47
|
|
|
Z zakupami to misio musi poczekac do wrzesnia, bo sie panu pieniadze skonczyly:) |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2006, 14:09
|
|
|
To kredycik trzeba wziąć - dla Misia wszystko!!! |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2006, 14:39
|
|
|
Hehe, zrezygnuje z kilku przyjemnosci dla Miska, styknie:) |
|
|
|
 |
apsik85 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2006, 21:27
|
|
|
No baaaardzo najs wyszło, tylko powiedz ile tak orjentacyjne wyszło, bo też się będę przykładał do malowania przed zimą zderzaków i innych pierdółek. Hehe teraz tylko na dziewczynki jeździć |
|
|
|
 |
M_Wiewiórek [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2006, 07:32
|
|
|
Marmur, wszystko bardzo ładnie, ale jedyne, co mi się nie podoba to, to, że podstawy lusterek są w kolorze i chlapacze tylne nie zostały pomalowane, no, ale to rzecz gustu, z białymi lub przezroczystymi kierunkami będzie wyglądał naprawdę ładniej, tu masz zdjęcie mojego, nie musisz się bawić w Photo shopie
A tu tak jak by było z polakierowanymi chlapaczami, ale to już nie mój
 |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2006, 09:00
|
|
|
Wiem, ze sa nie pomalowane, ale to dlate, ze musze kupic nowe, bo te sa w kiepskim stanie i sie nie oplacalo. Ale to juz zostawiam sobie na czas, kiedy bede dowalal progi. A z bialymi faktycznie wyglada ladniej:) Coz, kolejna pozycja na liscie zakupow:) |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2006, 22:08
|
|
|
apsik85 napisał/a: | bo też się będę przykładał do malowania przed zimą zderzaków i innych pierdółek |
A po co? Na zimę się nic nie robi, bo szkoda kasy! wyobraź sobie, że wszystko łaadnie pomalujesz i jakaś blondynka zniszczy to wszystko bo nie wie, że zimą auto się tak szybko nie zatrzyma. Ja bym się wstrzymał do wiosny. |
|
|
|
 |
|
|