|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 28-05-2009, 12:24 |
[3.0 V6] Przechyłomierz |
Autor |
Wiadomość |
malosc
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 92r. 3,0 V20
|
Wysłany: 25-03-2009, 19:03 [3.0 V6] Przechyłomierz
|
|
|
Panowie, może ktos zerknąć albo może pamietacie, jaki powinien byc poziom płynu w przechyłomierzu jeśli wsazuje 0 stopni przechyłu to do ilu powinien siegać poziom ??
Dzieki/Pozdrawiam
Malosc |
Ostatnio zmieniony przez Gene 28-05-2009, 12:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 25-03-2009, 19:31 Re: Przechyłomierz- poziom płynu
|
|
|
malosc napisał/a: | Panowie, może ktos zerknąć albo może pamietacie, jaki powinien byc poziom płynu w przechyłomierzu jeśli wsazuje 0 stopni przechyłu to do ilu powinien siegać poziom ??
Dzieki/Pozdrawiam
Malosc |
Witaj. W przechyłomierzu powinno być pełno płynu.Jeśli wcześniej czułeś dziwny zapach w samochodzie to najprawdopodobniej straciłeś go czyli wylał się. tak na pocieszenie u mnie płyn wylał się już dawno a nadal wskazuje przechyły tyle że wskazówka nie jest stabilna. Można go uzupełnić odkręcając konsolkę w której jest schowany przechyłomierz itd wyjąć przechyłomierz a z niego korek i strzykawką,po wylaniu starego płynu który jeszcze został,uzupełnić płynną gliceryną.Pozdrawiam |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
malosc
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 92r. 3,0 V20
|
Wysłany: 25-03-2009, 19:42
|
|
|
Tak też zrobiłem, zgodnie z poradą z tego forum rozrobiłem glicerynę ok 55% (BTW jest dużo rzadsza niż płyn który był oryginalnie). Ale niespodzianka że ma być cały zalany.
DZieki wielkie |
|
|
|
 |
|
|