|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hiszpan 03-05-2009, 13:17 |
[II 2.0 DID] Radio CB |
Autor |
Wiadomość |
VG
Forumowicz
Auto: 2x Outek 2.0/2.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-05-2009, 07:49 [II 2.0 DID] Radio CB
|
|
|
odebrałem w końcu swojego Mitsusia i jestem zadowolony, ale nie znalazłem wcześniej informacji że dach nie jest metalowy. W efekcie wyciagnalem antene i próbowałem ja umiescic na dachu a tu ZONK antena nie chce sie przykeić (magnes) . Jak montujecie antene CB w swoich aukach ? |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 03-05-2009, 09:59
|
|
|
VG bo jakbys najpierwej zajrzal na forum (ja np tak uczynilem przed zakupem outa) to bys wiedzial ,ze po pierwsze priomo dach jest aluminiowy (dzieki czemu samochod nie wychyla sie tak na zakretach) a po drugie primo dowiedzialbys sie moc o montazu CB w swoim egzemplarzu.... A temat odnosnie CB jest dluuuuuugi i ciagle uaktualniany i walkowany ze nawet nie trzeba uzywac funkcji Szukaj bo jeswt na pierwszej stronie -tyle ze w Outlander Ogolne.... |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 03-05-2009, 13:17
|
|
|
VG, poczytaj temat wskazany przez Bartka, a wszystkiego się dowiesz.
Zamykam, bo przenosić czy scalać nie ma sensu. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|
|