|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 27-05-2009, 15:43 |
[2.5 TD] Łożysko na zwrotnicy |
Autor |
Wiadomość |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 07-05-2009, 17:25 [2.5 TD] Łożysko na zwrotnicy
|
|
|
Potrzebuję jakiś namiarów, aby kupić łożysko na zwrotnicy do pajero II Long z 94. Po ogólnym prześwietleniu rynku, coś mi się wydaje, że będę musiał zadzwonić do serwisu ASO Może ktoś już robił podobny zakup? Proszę o jakąś poradę. Ktoś mi podpowiedział, aby kupić całą zwrotnicę, ale nie mam gwarancji, że i tam łożysko się nie rozsypie |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
Ostatnio zmieniony przez Gene 28-05-2009, 07:18, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 07-05-2009, 22:16
|
|
|
o które łożysko ci chodzi, igiełkowe, czy stożkowe? Mam i jedne i drugie. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
|
Wysłany: 08-05-2009, 09:10 wiadomość wysłana
|
|
|
Zbyszku, wysłałem ci na pw wiadomość. z góry dziękuję
[ Dodano: 08-05-2009, 15:31 ]
pantonik1@wp.pl |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
polaff
Mitsumaniak
Auto: *
Pomógł: 6 razy Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2452 Skąd: ....
|
Wysłany: 09-05-2009, 01:59
|
|
|
A macie może rysunki z budową zwrotnic do jedynki albo chociaż jakieś info jak są zbudowane bo też mnie regeneracja czeka:(
Z góry dzięki
pozdr. |
|
|
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
|
Wysłany: 09-05-2009, 09:48 polaff
|
|
|
bardzo fajna stronka - tyle, że po Rosyjsku www.detali.ru znajdziesz tam i swój model i fajnie rozpisane rysunki. Powodzenia!
[ Dodano: 14-05-2009, 21:40 ]
Chciałbym w tym miejscu podziękować Gene i Zbyszkowim2 za szybką odpowiedź i zaoferowaną pomoc W sposób szczególny Zbyszkowi, który wysłał mi łożyska, nie patrząc na to, że nie podał mi nawet nr konta, na który mogłem przesłać pieniążki, bo jak powiedział: "kurier już jedzie, a pieniążki to później. Ważne, żeby Pajero jeździło (oczywiście finansowo już się ze Zbyszkiem rozliczyłem ). Jeszcze raz, za pomoc dziękuję |
|
|
|
 |
|
|