|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyświetlacz |
Autor |
Wiadomość |
UlaPias
Nowy Forumowicz
Auto: Space Runner
|
Wysłany: 19-05-2009, 16:08 Wyświetlacz
|
|
|
Witam, mam problem z wyświetlaczem w moim Runnerku, może ktoś podpowie mi gdzie go mogę wymienić i ile to kosztuje. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 19-05-2009, 16:31
|
|
|
UlaPias, opisz coś więcej na czym polega problem.
Tutaj masz opisz naprawy wyświetlacza w Space Starze wyświetlacz - może z pomocą jakiegoś zmyślnego elektronika uda się coś zdziałać. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
UlaPias
Nowy Forumowicz
Auto: Space Runner
|
Wysłany: 19-05-2009, 20:44
|
|
|
Nie wyświetlają się pelne litery/cyfry tylko cząstkowe. Domyslam sie jakie radio gra ale ktora godzina czy ile teraz pali to nie do rozczytania bo tylko co ktoras czesc litery sie swieci. |
|
|
|
 |
toes [Usunięty]
|
Wysłany: 20-05-2009, 09:25
|
|
|
miałem podobne objawy wyświetlacza, okazuje się że problemem jest taśma łączącą wyświetlacz z płytką. U mnie nikt tego nie naprawia, wysłałem wyświetlacz do Torunia (z Allegro) i tam mi go naprawili, rok gwarancji i 100zł usługa plus koszty wysyłki. |
|
|
|
 |
|
|