|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 24-11-2009, 00:40 |
Komp źle pokazuje ile do przeglądu. |
Autor |
Wiadomość |
odja
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-06-2009, 20:36 Komp źle pokazuje ile do przeglądu.
|
|
|
Witam!
Prośba o pomoc i wyrozumiałość. Bawiąc sie na postoju przyciskiem od kompa pokładowego przytrzymałem go troche dłużej gdy na wyświetlaczu była informacje "ile do przeglądu". Następnie wyświetlił sie napis "clear" i komp zaczął pokazywać, że przegląd mam za jakieś 22 miesiące, przedtem pokazywał 10 miesiecy. Wiem, ze gdzieś było już to opisywane, ale przeczytałem cały wątek"spowiednik" i "mój pierwszy problem" ale za cholerkę nie mogę tego odszukać. Dlatego jeszcze raz prosze o wyrozumiałosć i przypomnienie mi co można z tym zrobić.
Z poważaniem:
odja |
|
|
|
 |
lukas1
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 Sportback Intense
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 337 Skąd: Z domu
|
Wysłany: 20-06-2009, 20:53
|
|
|
Spoko luz,
tez sie tak bawilem i mam to samo, wyzerowac mozesz tylko raz, ja probowalem 2 razy i nie dalo rady, a sposob na to . Serwis i komputer, ostatnio jak zmienialem olej i powiedzialem im o tym to chcieli podpinac i zresetowac, ale akurat mialem odliczone pieniadze na olej, filtr i wymiane i obawailem sie ze skasuja mnie za to wiec powiedzialem ''doooobra zrobimy to przy nastepnej okazji'' |
_________________ Z C4 na Lancera jak z chinskich trampek na chinskie korki |
|
|
|
 |
odja
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8 Invite
|
Wysłany: 20-06-2009, 20:59
|
|
|
Ogromne dzięki za info. Próbowałem sposobu, który ktoś podawał jak komp nie wyświetlał wogóle żadnej informacji ile do przeglądu ale to też nie pomogło. To spokojnie poczekam do pierwszego przeglądu i niech ustawią poprawnie.
Z poważaniem:
odja |
|
|
|
 |
|
|