|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chłodnica |
Autor |
Wiadomość |
SQ9NKF
Nowy Forumowicz
Auto: Space Wagon
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-07-2009, 09:09 Chłodnica
|
|
|
Witam
Jest to mój pierwszy post na forum
Mam pytanie a mianowicie problem :
Autko grzalo mi się już wcześniej aż strzeliła uszczelka pod głowicą (no tak wysoka temp itp.). Mechanik ja wymienił lecz powiedział, że sinik nie odpala wiec jest do wymiany. Auto od niego zabrałem i zapłaciłem, aż 450 zł(no dobra coś robił). Ale wczoraj cos mnie tkneło i poszedłem do innego mechanika (sasiada) i co sie okazało? Sinik sprawny kolega go odpalil... A teraz mam maly problem: jak jeżdze wolno to auto ma staałą temperatuje ale jak dostanie w dyłek tzn pod góre dosć ostrą no to sie grzeje. Zauwarzyłem, iz chłodnica do polowy jest zimna. I tu moje pytanie czy powinienenm wymenic chlodnice? Czy to jest przycyzna? Auto to oczywiscie space wagon 2.0 TD:) Bardzo prosze o pomoc:)
Serdecznie pozdrawiam Krystian |
|
|
|
 |
wieniu13
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi speace wagon II
|
Wysłany: 11-01-2010, 19:56
|
|
|
Nie mam pojęcia o co chodzi ale potrzebuje chłodnicy do miśka wagona 2,0 td.
Mój mechanio twierdzi ,że nie ma zamienników i kupi za 550 zł orginał , czy to jest prawda czy fałsz.
Ratunku
edit by cns80: Uprasza się o niepisanie wielkimi literami. |
Ostatnio zmieniony przez cns80 12-01-2010, 14:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków