|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trzeci rząd siedzeń. |
Autor |
Wiadomość |
Lala
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-07-2009, 20:58 Trzeci rząd siedzeń.
|
|
|
Cześc!!!Moje pytanie brzmi jak zdemontowac trzeci rząd siedzeń w longu.Wybieram się na wczasy siedzenia mi są zbędne,a przestrzeń bagażowa mi się przyda.Prubowałem już różnych sposobów,al klops.Pewnikem jest na to jakiś knif,ale ja do niego nie doszedłem. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 01-08-2009, 18:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
emka
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III DID
|
Wysłany: 29-07-2009, 09:34
|
|
|
Cześć,
Tak, jest knif... Walczyłem ostatnio...
O ile pamiętam nie rozkładasz takiej podpórki z rurki (jest na wierzchu jak siedzenie jest złożone we wnęce) tylko rozkładasz (obracasz) siedzenie do przodu bez jej rozkładania w dół. Innymi słowy mocowania siedzenia na tej rurce NIE POWINNY wejść w mocowania w podłodze, spodnia przednia częśc siedzenia po prostu ląduje na podłodze. Nie rozkładasz oparcia.
W tej pozycji sciągasz plasticzki po bokach (te z zameczkami lock - unlock) i ciągniesz siedzenie do tyłu, równomiernie z obu stron aby nie wyrwać go razem z mocowaniami .
Wot i tiechnika Daj znać czy poszło.
Pozdr, |
|
|
|
 |
Kozini
Mitsumaniak

Auto: Pajero 3.2 DID Long 2001
|
Wysłany: 31-07-2009, 23:15
|
|
|
Święta prawda! To samo zrobilem ostatnio w moim Misiaku. Trzeba przyznać, że we wnękę po trzecim rzędzie siedzeń sporo się mieści |
|
|
|
 |
watcher79
Mitsumaniak

Auto: Pajero 3,2 DID V78
|
Wysłany: 03-08-2009, 18:00
|
|
|
Czołem
Wszystko masz opisane w instrukcji obsługi. Jeżeli nie posiadasz wersji papierowej to można znaleźć na forum: http://forum.mitsumaniaki...strukcja+pajero
Kilka zrzutów na szybko:
 |
_________________ Pajero '01 - 3,2 DID, automat (V78)
Galant '98 - 2,5 V6 24V, EA5A - SPRZEDANY
 |
|
|
|
 |
|
|