Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Trzeci rząd siedzeń.
Autor Wiadomość
Lala 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 3.2DiD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-07-2009, 20:58   Trzeci rząd siedzeń.

Cześc!!!Moje pytanie brzmi jak zdemontowac trzeci rząd siedzeń w longu.Wybieram się na wczasy siedzenia mi są zbędne,a przestrzeń bagażowa mi się przyda.Prubowałem już różnych sposobów,al klops.Pewnikem jest na to jakiś knif,ale ja do niego nie doszedłem.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 01-08-2009, 18:36, w całości zmieniany 1 raz  

emka 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero III DID
Wysłany: 29-07-2009, 09:34   

Cześć,
Tak, jest knif... Walczyłem ostatnio... ;-)

O ile pamiętam nie rozkładasz takiej podpórki z rurki (jest na wierzchu jak siedzenie jest złożone we wnęce) tylko rozkładasz (obracasz) siedzenie do przodu bez jej rozkładania w dół. Innymi słowy mocowania siedzenia na tej rurce NIE POWINNY wejść w mocowania w podłodze, spodnia przednia częśc siedzenia po prostu ląduje na podłodze. Nie rozkładasz oparcia.

W tej pozycji sciągasz plasticzki po bokach (te z zameczkami lock - unlock) i ciągniesz siedzenie do tyłu, równomiernie z obu stron aby nie wyrwać go razem z mocowaniami ;-) .

Wot i tiechnika ;-) Daj znać czy poszło.

Pozdr,

Kozini 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 3.2 DID Long 2001
Wysłany: 31-07-2009, 23:15   

Święta prawda! To samo zrobilem ostatnio w moim Misiaku. Trzeba przyznać, że we wnękę po trzecim rzędzie siedzeń sporo się mieści :)

watcher79 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 3,2 DID V78
Wysłany: 03-08-2009, 18:00   

Czołem
Wszystko masz opisane w instrukcji obsługi. Jeżeli nie posiadasz wersji papierowej to można znaleźć na forum: http://forum.mitsumaniaki...strukcja+pajero

Kilka zrzutów na szybko:

Galant '98 - 2,5 V6 24V, EA5A - SPRZEDANY

Odpowiedz do tematu