Internet stacjonarny w Poznaniu. |
Autor |
Wiadomość |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 29-08-2010, 12:34 Internet stacjonarny w Poznaniu.
|
|
|
Jak w temacie. Co działa na terenie Poznania ? Chodzi mi o podłączenie internetu na os. Sobieskiego.
Na razie sprawdziłem ofertę Inei, Netii i Dialogu. Czy ktoś z was zna coś jeszcze ? Ewentualnie czy ktoś jest w stanie coś mi polecić ? Interesują mnie prędkości od 10mb w górę . |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
spown
Mitsumaniak ^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
|
Wysłany: 29-08-2010, 19:47
|
|
|
jak sobieskiego to eastwest.com.pl
Umowa na czas nieokreślony i w ciągu 3 lat przerwa w działaniu przez pół godziny (a użytkuję baaardzo dużo). Mieszkam co prawda na Zygmunta, ale na J3S mam kolegę i też się przesiadł na coś z jakiegoś innego operatora z 2 lata temu. |
_________________ Mówią źle, mówią zły, mówią wariat... |
|
|
|
 |
Kaucz

|
Wysłany: 04-09-2010, 12:14
|
|
|
spown, drogo tam. Za 99zł mogę miec 2x szybszy net.
Swoją drogą poprzeglądałem różne strony z opiniami i jakiego operatora bym nie wybrał to i tak narzekają, że syf, oszustwa itp I jak tu kierować się opiniami ? Wyjdzie na to, że wezmę w netii 20mbps albo w dialogu 50mbps jeśli będzie taka możliwość tylko... Rozważam jeszcze Ineę bo teraz właśnie siedzę na ich łączu i problemów jako takich nie ma ;]. |
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
spown
Mitsumaniak ^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
|
Wysłany: 05-09-2010, 08:59
|
|
|
Kaucz, a nie musisz mieć do tego dodatkowego telefonu? Ineę też miałem kiedyś, jak nazywali się jeszcze ICP i również narzekać nie mogę.
ja się zastanawiałem czy nie przejść na Inotel, bo jest taniej, ale TV wtedy bym mógł mieć tylko w jednym pokoju, bo dają jeden dekoder, a nie mają TV analogowej... |
_________________ Mówią źle, mówią zły, mówią wariat... |
|
|
|
 |
Kaucz

|
Wysłany: 05-09-2010, 13:26
|
|
|
spown napisał/a: | Kaucz, a nie musisz mieć do tego dodatkowego telefonu? |
Raczej nie. Obecnie taki wymóg jest rzadkością, gdyż to tak naprawdę odstrasza klientów tylko. Ludzie uciekają od telefonów stacjonarnych obecnie. |
|
|
|
 |
Dj Maly [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2010, 18:45
|
|
|
Dawno na forum mnie nie było ;p ja mam neta w netii moge ci go polecic w 100 % za 59zl 20 mb i jest ok 0 zwiech net chodzi non stop a i ludzie nie bierzcie z jakich kolwiek kablowek a dowiecie sie co nie co po nowym roku co niektore w poznaniu np. tesat za łącze 1mb żąda miesiecznie astronomiczna kwote 99 zł nie ede mowil jak jest gdzie indziej kablowka odpada |
|
|
|
 |
|