Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Internet stacjonarny w Poznaniu.
Autor Wiadomość
Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-08-2010, 12:34   Internet stacjonarny w Poznaniu.

Jak w temacie. Co działa na terenie Poznania ? Chodzi mi o podłączenie internetu na os. Sobieskiego.
Na razie sprawdziłem ofertę Inei, Netii i Dialogu. Czy ktoś z was zna coś jeszcze ? Ewentualnie czy ktoś jest w stanie coś mi polecić ? Interesują mnie prędkości od 10mb w górę :) .

"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo.

spown 
Mitsumaniak
^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
Wysłany: 29-08-2010, 19:47   

jak sobieskiego to eastwest.com.pl

Umowa na czas nieokreślony i w ciągu 3 lat przerwa w działaniu przez pół godziny (a użytkuję baaardzo dużo). Mieszkam co prawda na Zygmunta, ale na J3S mam kolegę i też się przesiadł na coś z jakiegoś innego operatora z 2 lata temu.

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Wysłany: 04-09-2010, 12:14   

spown, drogo tam. Za 99zł mogę miec 2x szybszy net.
Swoją drogą poprzeglądałem różne strony z opiniami i jakiego operatora bym nie wybrał to i tak narzekają, że syf, oszustwa itp :lol: I jak tu kierować się opiniami ? Wyjdzie na to, że wezmę w netii 20mbps albo w dialogu 50mbps jeśli będzie taka możliwość tylko... Rozważam jeszcze Ineę bo teraz właśnie siedzę na ich łączu i problemów jako takich nie ma ;].

"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo.

spown 
Mitsumaniak
^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
Wysłany: 05-09-2010, 08:59   

Kaucz, a nie musisz mieć do tego dodatkowego telefonu? Ineę też miałem kiedyś, jak nazywali się jeszcze ICP i również narzekać nie mogę.
ja się zastanawiałem czy nie przejść na Inotel, bo jest taniej, ale TV wtedy bym mógł mieć tylko w jednym pokoju, bo dają jeden dekoder, a nie mają TV analogowej...

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Wysłany: 05-09-2010, 13:26   

spown napisał/a:
Kaucz, a nie musisz mieć do tego dodatkowego telefonu?

Raczej nie. Obecnie taki wymóg jest rzadkością, gdyż to tak naprawdę odstrasza klientów tylko. Ludzie uciekają od telefonów stacjonarnych obecnie.

Dj Maly
[Usunięty]

Wysłany: 05-09-2010, 18:45   

Dawno na forum mnie nie było ;p ja mam neta w netii moge ci go polecic w 100 % za 59zl 20 mb i jest ok 0 zwiech net chodzi non stop a i ludzie nie bierzcie z jakich kolwiek kablowek a dowiecie sie co nie co po nowym roku co niektore w poznaniu np. tesat za łącze 1mb żąda miesiecznie astronomiczna kwote 99 zł nie ede mowil jak jest gdzie indziej kablowka odpada

Odpowiedz do tematu