|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
powrót |
Autor |
Wiadomość |
loocky [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2005, 08:44 powrót
|
|
|
Przepraszam za moje ostatnie niebywanie na forum, ale miałem wpizdu spraw do załatwienia. Widze, że forum zmieniło się trochę. Tylko ktoś mi zabrał mój kolor, czemu nie ma niebieskiego , to był mój charakter pisma. No cóż będę musiał chyba go zmienić. Obiecuje, że zacznę teraz regularnie udzielać się na forum.
Opowiadajcie co słychać.
U mnie poza tymi sprawami, które mnie zatrzymywały nic nowego. No może tyle, że jutro mam egzaminy na studia. A i jeszcze się muszę pochwalić. na urodziny dostałem zestaw kibica mitsubishi tj.
czapeczka
koszulka polo
kubek
wszystko z logo mitsubishi motors, więc teraz chodzę dumnie po mieście z kawą i śmigam moim lancerem evo vii w skali 1:10 .
Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2005, 09:23
|
|
|
loocky z tych jesteś? to czemu na mkpś się nie udzielasZ? |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2005, 10:40
|
|
|
Bo może woli tutaj ....
A propos Tych to pozdrowionka dla całej ekipy rajdowej z tego miasta !!
AC Pokale RULEZ zwłaszcza OS na torze Fiata w Tychach !!! |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2005, 11:05
|
|
|
tia, tam jest niezla trasa, czasem przeiciągne mojego gieteja po tym |
|
|
|
 |
loocky [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2005, 11:17
|
|
|
Widzę, że mam towarzystwo w Tychach. SUPER!!!
Trzeba będzie jakoś pomyśleć nad jakimś spotem.
A co do rajdu to na stronce www.fanklub-prorally.prv.pl możesz znaleść fotki i filmik z POKALa. Ja byłem na OESie w Bieruniu, stałem 50metrów od tego kaj fabia dachowała, a pozdrowienia przekaże. |
|
|
|
 |
|
|