|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kontrolka ECU |
Autor |
Wiadomość |
stolarek [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2006, 18:48 Kontrolka ECU
|
|
|
Kolejny problem - ostatnio mam ich coraz więcej.
Dzisiaj rano kiedy odpaliłem auto najpierw silni zaczął strasznie nierówno pracować, a po chwili zapaliła sie kontrolka od ECU, a obroty sie wyrównały. Nie wiem co mam robić bo już mi sie przewija przez głowę myśl żeby sprzedać SS w cholerę bo w ciagu 3 miechów mam z nim od zarąbania problemów.
2200 zł za przegub z półosią napedową - nie znalałem z w cały województwie zamiennika
2 akumulatory w pizdu
przełąćznik w drzwiach kierowcy - nie mam czasu naprawić
Prawy przedni macpherson do wymiany - mam dość.
Jak w serwisie mi jutro powiedzą że to znowu coś kosztownego sprzedaje w cholere.
POMOCY |
|
|
|
 |
mitsu-fan [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2006, 22:41
|
|
|
miałem salonowego SS z 2002r w wersji komfort i bez żalu sprzedałem, totalny shit, niestety japońska jakość nijak nie wychodzi w wykonaniu made in eu. |
|
|
|
 |
stolarek [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2006, 23:54
|
|
|
jeździło sie tym fajnie ale ogromnie awaryjny jest |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21951 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 28-08-2006, 11:12
|
|
|
Niestety Panowie dobre samochody już były... |
|
|
|
 |
stolarek [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 19:21
|
|
|
wiecie co zresetowałem kompa ( odłączyłem mu akumulator na noc) i usterka zniknęła
[ Dodano: 07-04-2007, 19:25 ]
no właśnie parę dni temu powtórzył mi się problem z kontolką od ECU. Kontolka pali mi się od środy i nic. nie wiem co się dzieje. Silnik pracuje nomalnie, nic nie śmierdzi, strat mocy też nie mam. macie jakiś pomysł? może sonda lambda? ale czy w tym samochodzie jest tylko jedna czy dwie i jak ją sprawdzić? Ta na silniku ma 4 przewody (SS 2001 1,6). POMOCY |
|
|
|
 |
|
|