|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
potrzebna cześć, pomocy!! |
Autor |
Wiadomość |
sajmon [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 19:41 potrzebna cześć, pomocy!!
|
|
|
Witam
posiadam colta c58 gti i dzisiaj zdarzyla mi sie smieszna historia a mianowicie na trasie krakow zakopane przy predkosci powyzej 200 wyrwalo mi czarny plastik zewnetrzny znajdujacy sie na tylnym slupku drzwi kierowcy.
jesli ktos mialby takie cos to chetnie kupie.
kontakt:
szymon@gastropol.pl
albo 604914252
pozdrawiam szymek |
Ostatnio zmieniony przez sajmon 29-08-2006, 12:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
brodzky
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 667 Skąd: Bielsko-Biała, czasem Sosnowiec
|
Wysłany: 28-08-2006, 20:24
|
|
|
Gdzies Ty tam 200 pomykal?
Allegro.pl - masa koltow w czesciach |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 21:00
|
|
|
No ja na obwodnicy Radzymina wyciągam podobne prędkości
A po części, tak jak pisze brodzky, na Allegro. |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 22:31
|
|
|
mi przy takiej predkosci listwe dachowa zwialo |
|
|
|
 |
J@rek [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 23:30 Re: potrzeban cześć, pomocy!!
|
|
|
sajmon napisał/a: | Witam
posiadam colta c58 gti i dzisiaj zdarzyla mi sie smieszna historia a mianowicie na trasie krakow zakopane przy predkosci powyzej 200 wyrwalo mi czarny plastik zewnetrzny znajdujacy sie na tylnym slupku drzwi kierowcy.
jesli ktos mialby takie cos to chetnie kupie.
kontakt:
szymon@gastropol.pl
albo 604914252
pozdrawiam szymek |
no i proszę, skutki jazdy składakiem, i to źle zmontowanym.
Eee, żartuje.
Oczywiście nie składak.
Ja tak tylko.
Po prostu fura bokiem jeździ i urywa się co nieco. |
|
|
|
 |
sajmon [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2006, 12:19
|
|
|
Ano da sie spokojnie, jest nawet kilka takich miejsc a mianowicie odcinek a4 od centrum handlowego witek's az do zjazdu na myslenicka, potem na myslenickiej kolo marimexu, potem jeszcze skomielna biala (ale rzadko bo duzy ruch ) oraz dwupasmowka nowotarska,
a co do czesci to dorwalem na allegro, dzisiaj ma mi to gosc wyslac.
pozdrawiam szymek |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2006, 18:32
|
|
|
ej sajmon sajmon ja pochodzę z Nowego Targu od lutego mieszkam w krakowie i powiem Ci że trase Kraków Nowy Targ pokonuje dość często i na tej trasie napewno nie jest bezpiecznie jeździć powyżej 200... no ale cóż... na dwópasmówce w Nowym mój max to coś ponad 160 /odcinek Niwa-zjazd na aleje/ nie patrzyłem dokładnie na licznik bo pośpiesznie szukałem hamulca
Pozdrawiam i zapraszam na podforum Małopolskie 10 września mały spot w Kraku jak dobrze pójdzie
Sorry za OT |
|
|
|
 |
|
|