Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sigma 95r. spryskiwacz przednich lamp
Autor Wiadomość
RIPek
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 19:47   Sigma 95r. spryskiwacz przednich lamp

Witam
Mam problem ze znalezieniem przekaźnika do spryskiwacza lamp przednich.
Może ktoś wie gdzie się on znajduje.
Pompka sprawna przycisk sprawny więc wydaje mi się że został tylko przekaźnik o ile jest.
Kazda informacja może być pomocna... :P

jaceksu25
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 19:52   

A bezpiecznik wporzadku? Bo jest tam dziwne polaczenie z tylnia prawa lampa pozycyjna oraz z oswietlenem zegarow:D

RIPek
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 19:56   

Bezpiecznik ok. zresztą już wszystkie sprawdzałem jakie tylko znalazłem.

przyczlapus
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2006, 13:59   

a nie wiecie czy jakakolwiek pompka do spryskiwaczy zadziała chodzi mi o spryskiwacz lamp:)

jaceksu25
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2006, 14:10   

Nie wiem dokladnie od jakiego modelu, ale na 100% kilku medykow wstawialo od audi. trzeba wyciagnac i porownac.

mitsu-fan
[Usunięty]

Wysłany: 31-08-2006, 20:51   

miałem ten sam problem - okazało się, że zatarł się wirnik pompki tzn. skorodowało łożysko slizgowe osi wirnika, należało rozebrać w mak pompkę, wyczyścić wszystko i dokładnie złożyć, po czasem lubi po złożeniu sikać bokiem obudowy. U mnie w każdym razie pomogło, bo także milczała.

grzess81
[Usunięty]

Wysłany: 24-09-2006, 17:02   

Witam!!! ja u siebie jak wciskam spryskiwacz na lampy to słysze przekaznik jak pyka gdzies koło lub za schowkiem. pozatym jak miałem uszkodzona pompke spryskiwacza to przekaznik tez pykał ale tylko przy właczonych swiatłach. jak bedziesz pilnie potrzebował to daj znac to poszukam dokładnie gdzie on jest w moim autku. Pozdrawiam !!!

RIPek
[Usunięty]

Wysłany: 26-09-2006, 20:44   

Przyznam sie szczerze że jako nowy właściciel autka dałem ciała.
Spryskiwacz działa dopiero po włączeniu lamp a ja myślałem że sam zapłon wystarczy. :oops:
cóż przynajmiej odkużyłem autko pod deską rozdielczą :mrgreen:

Chi-Man
[Usunięty]

Wysłany: 27-09-2006, 13:11   

przyczlapus napisał/a:
a nie wiecie czy jakakolwiek pompka do spryskiwaczy zadziała chodzi mi o spryskiwacz lamp:)

Zadziała każda jedna 12 woltowa np. od Audi A6. Tylko czasami trzeba pokombinować ze średnicami (rurek) :)

Pozrawiam.

Odpowiedz do tematu