Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pilnie szukam jakiegos ladnego 3000gt
Autor Wiadomość
vr4
[Usunięty]

Wysłany: 22-10-2009, 19:10   Pilnie szukam jakiegos ladnego 3000gt

Witam koledzy po dlugiej nieobecnosci. Mam do was serdeczna prosbe w znalezieniu jakiegos ladnego SL do 20tys,ladny w sensie mechanicznym,aby nim troche pojezdzic.Znajomy tak sie napalil ze szok,wiec dobrze by bylo miec nastepnego 3000gt maniaka w naszym gronie. Wie ktos cokolwiek na temat czegos takiego http://moto.allegro.pl/it...rbo_300_km.html
z gory dzieki za wszelka pomoc odnosnie tego vr4 pytam na prosbe kolegi. Pozdrawiam serdecznie

andrzej5 
Nowy Forumowicz

Auto: 3000 vr4 93r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-10-2009, 23:53   

ooo... nowe coś się pojawiło - sam szukam takiego pół roku, ale chyba znalazłem, więc bez obaw nie wcinam się :) ) ale polecam na początek - zapytać się o VIN i sprawdzić w carfaxie (kosztuje na allegro 25 zeta, w godzinę masz odpowiedź i dużą wiedzę o tym aucie)

wujekwaldus 
Forumowicz

Auto: BMW 320d 2007r
Wysłany: 23-10-2009, 07:21   

Vr4 - tego linka co wkleiłeś to autko kiedys bylo wystawione z 24 k... potem przez chyba 5 miesiecy zeszlo do poziomu 17.100 i podobno za ta kwote zostalo sprzedane:)
teraz wiedze na allegro za 14.500... jak na moj gust... lekko podejzane.:)

n3000 
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Wysłany: 23-10-2009, 07:58   

też mi się tak wydaje pewnie coś nie tak z nim jest, ktoś próbuje się szybko pozbyć stąd tak niska cena.

vr4
[Usunięty]

Wysłany: 23-10-2009, 09:15   

Co do tego vr wiem ze cos jest nie tak ,tylko wlasnie co,napwno cena hehe?Myslalem ze moze ktos juz go ogladal,bo chce w znaczacy sposob odradzic go znajomemu i miec ku temu jakies argumenty ,a sami zapewne wiecie z doswiadczenia jak to jest jak ktos sie napali

[ Dodano: 27-10-2009, 18:14 ]
Panowie ,jak jest dokladnie z numerami VIN? U mnie sa na podszybiu tzn desce rozdzielczej,do tego pod maska jest tabliczka od strony kierowcy i wybite numery po stronie pazarzera.W wawie jest egzemplarz ktory nie ma wybitych od strony pazarzera ,cos nie tak?? Jak to jest z tymi numerami dokladnie ?? Europa vs. USA vs Angol=Japonczyk,dlugosc itd.Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu