|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:04 |
Uchwyt na telefon |
Autor |
Wiadomość |
morani
Nowy Forumowicz morani
Auto: Mitsubishi Outlander I
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-01-2010, 09:03 Uchwyt na telefon
|
|
|
Witam!
Mam pytanie:
szukam rozwiązania które ułatwi mi montaż uchwytu na telefon w Outlanderze I.
Chciał bym by telefon (uchwyt) był zainstalowany w okolicy wlotu powietrza (przy radiu).
Czy któryś z Was posiada taki uchwyt montowany do kratki wlotu? Jak się sprawdza?
Posiadam uchwyt, ale niestety nie pasuje do kratek w Outlanderze |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 07-01-2010, 10:26
|
|
|
W Outku II mam podstawkę pod navi firmy Kuda. Montowane bez wiercenia na kratce wentylacyjnej przy kierownicy, do niej przykręca się uchwyt telefonu/nawigacji. Podobna do tej http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=866589737 możesz zapytać sprzedawcę o Outka I. Każda podstawka jest dopasowana do samochodu, więc ani z Outka II, ani tym bardziej z OCtavii nie będzie pasować. Przykład do Outka I masz tutaj http://cgi.ebay.com/ebaym...010110009r38268 |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
morani
Nowy Forumowicz morani
Auto: Mitsubishi Outlander I
|
Wysłany: 07-01-2010, 19:03
|
|
|
Dzięki serdecznie. Ja jednak szukam czegoś co mozna zamontować wyżej (na wysokości zegara w Out I).
Mam bowiem telefon z automapą i chciał bym mieć łatwe spojrzenie na trasę. Będę szukał dalej.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|