|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK0] Problem z biegami |
Autor |
Wiadomość |
Lisu78
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1,3 GL '96 CK1A 4G13
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2010, 15:54 [CK0] Problem z biegami
|
|
|
Witam.Ostatnio mam mały problem ze wstecznym. Jak tylko chcę cofnąć to niekiedy jakby coś blokowało lewarek niemogę go wrzucić i niechcę tego robić na siłę ale jak tylko puszczę sprzęgło i ponownie wcisnę wchodzi gładziutko (choć czasem muszę ze dwa razy to powtarzać) czasami mam to samo z 2 tyle że tutaj wchodzi ale tak jakby przez coś przeskakiwał tzn. niewchodzi idealnie gładziutko tylko jakby dwustopniowo... Resztę biegów jednym palcem zmieniam. Zupełnie niewiem co to może być. Oczywiście mam zamiar wybrać się do mechanika ale może najpierw zasięgnę jakiejś porady od Was. Dzięki z góry za jakieś cenne wskazówki.
Pozdrowionka. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 29-01-2010, 17:51
|
|
|
zobacz czy lewarek nie ma luzów w osi pionowej, jezeli tak jest da sie te luzy skorygowac poprze ujecie podkladki na docisku kulowym lewarka |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|