Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Szyszkowa
07-02-2010, 20:11
Mam problem ze skrzynia w Pajero Sport 3.0 V6 z 2000r.
Autor Wiadomość
Kazik 
Nowy Forumowicz
kazik

Auto: Mitsubishi Pajero Soprt
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-02-2010, 18:02   Mam problem ze skrzynia w Pajero Sport 3.0 V6 z 2000r.

Witam posiadam Pajero Sport i od jakiegos czasu zgrzytała mi 4-ka i stało sie jade a tu przy redukcji z 3-ki juz nie wybiłem tego biegu. dopiero po zatrzymaniu wybiłem i po mału na jedynce i dwojce dojechalem do domu. teraz chce zabrac sie za zdemontowanie skrzyni i szukam rad jak ja zdjac bo jest z reduktorem przeciez jest to troche zelastwa. 1-ka i 2-ka wchodzi bez problemu a 3-ka jek wejdzie to juz wybic ciezka ciagnie przy rozpleglaniu 4-wogóle nie wchodzi. teraz nie wiem czy to wodziki czy synchronizator czy moze tez sprzegło. prosze o pomoc moze jakies schematy kazda rada jest cenna. Z góry dziekuje...prosze pisac na meila jak mozna wiazacz8@wp.pl

Uwex 
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-02-2010, 22:35   

Kazik - to jest dział Techniczne dotyczące Forum !
Napisz w dziale Pajero .

Edit:
Przeniesiono

Ostatnio zmieniony przez Szyszkowa 07-02-2010, 20:14, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu