|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
<colt> pytania o gwarancje i procedure rejestracji spr |
Autor |
Wiadomość |
Artumo [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2006, 07:59 <colt> pytania o gwarancje i procedure rejestracji spr
|
|
|
Cześć
Mam Colta !!!
Dzisiaj przyjezdza. Niestety na lawecie. Stuknięty lewy tył. Dokladnie Colt CZ3 2005rok.
Mam do Was kilka pytań:
- czy jest szansa na wystawienie drugiej książki serwisowej. Niestety okazało sie na miejscu, że najprawdopodobniej panowie którzy holowali auto zabrali orginalną książeczkę. Jeżeli jest taka możliwość gdzie moge to zrobić.
- czy takie sprowadzone auto, stuknięte ma nadal gwarancje ważną w polsce? Jak powinna być zrobiona naprawa żeby nie utracićgwarancji. Mam znajomego który bardzo dobrze robi auta i chciałbym u niego robić ponieważ mam do niego zaufanie, ale nie jest to autoryzowana stacja.
Pytania dot. procedury i opłat sprowadzonego auta:
Mieszkam obecnie pod poznaniem ale pochodze z woj podlaskiego.
- czy moge zapłacić akcyze i wysłąć zaświadczenie do UC w białymstoku czy musze jechać osobiście
- czy tak samo moge załatwić US ?
tłumaczenia moge załatwić u siebie
z góry dzięki za pomoc
Artur |
|
|
|
 |
|
|