|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero III salon |
Autor |
Wiadomość |
mikello
Mitsumaniak
Auto: 3.2 DID A/T 2008,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-04-2010, 00:06 Pajero III salon
|
|
|
Oglądał ktoś może, jakieś uwagi?
Autko salonowe, niby bezwypadkowe ale maska z lewej strony na końcu nie gra z błotnikiem, jeśli ją w tym miejscu docisnąć to niby ok, czy to możliwe od... nie wiem, ustawienia klapy, odbojów czy może ktoś na niej siadł ? Błotnik jeśli był robiony to fachowo pomalowany jednak w szczelinie ślady czerwonej pasty (podkładu) a może pasty do polerowania trudno wyczuć, z prawej strony nic takiego nie ma. Lampy wyglądają na ten sam rocznik. Sytuacja dziwna trochę bo auto kupione w tym salonie, zostawione w rozliczeniu, historia serwisowania jest a tu taka zagwozdka.
Ktoś z Krakowa ma jakieś doświadczenie z tym serwisem na Wielickiej?
Cena wydaje się atrakcyjna choć autko widać nie było oszczedzane, dosyć głębokie rysy, roztrzaskana lampa w zderzaku itp.
http://www.autotrader.pl/...2004/111429982/
ABS, 4x4, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, podgrzewane fotele, czujnik deszczu, ESP, EDS, światła przeciwmgłowe, niezależne ogrzewanie, czujnik parkowania, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
AUTO KUPIONE U POLSKIEGO DEALERA MITSUSBIHI
PIERWSZA REJESTRACJA 31-05-2005 , ROK PROD. 2004/05
ORGINALNY PRZEBIEG 16000 km - SERWISOWANY - FAKTURY DO WGLĄDU
100 % BEZWYPADKOWY
KPL. OPON ZIMOWYCH 17"
KPL. OPON LETNICH 17"
FULL WERSJA !!!
pozdr |
_________________ Mikello |
|
|
|
 |
tomekhydra
Forumowicz
Auto: PAJERO III 3,2 did long 2005
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-05-2010, 21:09 !
|
|
|
Witam,auto wygląda na zadbane (mam identyczne,tylko rok młodsze ),wydaje mi się iż przebieg jest nierealny;16000 przez 5 lat to ok 3 tys rocznie .Gdzie nim jeżdzili ,za róg po fajki?.Mój miał podobno 108000 rok temu i to już bardziej realne .Jeśli wpadł ci w oko to sprawdż autko u niezależnego mechanika(polecam zbyszka2m ),koszt niewielki w porównaniu z cena.pzdr tomek
przy takim przebiegu tarcze hamulcowe powinny być w b.dobrym stanie |
|
|
|
 |
|
|